Jump to content
Annons

baKoFraM

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om baKoFraM

  • Födelsedag 1985-09-13

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Växjö

Min musik online

Socialt

  • Skype
    staffan.johnsson@hotmail.com
  1. alltså, tb303an har ju en given plats i den mesta trance/psy-trance musiken, eller give och given, men den förekommer mycket, och det tycker jag är jäkligt bra, för den ger ett sånt snyggt och prydligt ljud, speciellt som bass. man kan säga att byggstenarna i trancen fortfarande finns kvar, kickarna, virvlarna och synten som du säger, men den har blivit väldigt mycket mer innovativ. och precis som du säger, mest pga den avancerade programeringen som tillåts av de flesta ledande musikprogram idag. och detta gör det såååå roligt, för vem fan som helst som är något som helst musikaliskt funtad kan göra väärldens låtar! FANTASTISKT!och detta gör att trancen växer! och trance är stort nu, men kanske inte just i sverige, Israel är ett land där trancen är VÄLDIGT stor, japan, kina. Jag tror att om vi väntar yterligare ett par år så kommer det att finnas "trance" tio-i-topp lista i aftonbladet (hoppas kan man ju iaf)
  2. Lådan, stajo, Tack så jätte mycket! kul att ni gillar låten! vet inte om jag har hört hipnosis? ska lyssna efter dom på nätet.
  3. Shpongle - And day turned to night. OMG! vad bra den låten är, och 20 minuter lång med, han kan sin sak Simon Posford och Raja kan sin flöjt.
  4. Lådan, ohh ja just det, dom skulle komma med ett nytt nu ja, Archipelago. det måste jag köpa.
  5. Drik, hej! haha, då möts vi igen fast på ett annat forum 😱 kul! och tack för de vänliga orden. tyvärr, bilderna är tagna av anndra, men jag har fastnat för dem 🙂 danabacken: hehe, tack! ja jag älskar dom infekterade svamparna med! vet inte vad jag skulle göra utan dem. tack!
  6. Jo Psy har förvisso varit "inne" länge, men jag tror att det är inom den förgreningen som det händer mest.. och jag tyckte att niklas73 borde vara upmärksam på det. för visst är det väll ändå så att det är inom den genren som du hittar de "stora" namnen. så Lådan, jag tror fortfarande att mitt tips om "psy-trance" och artisterna som jag har gett som förslag är de som man bör hålla ett extra öga på om man vill ha ett finger med i spelet kanske skulle passa på att lägga till ett par på listan, har du nån koll på våra svenska förmågor niklas 73? här är ett par, dock gör inte alla Trance. Shaman Vibrasphere Son Kite Solar Fields
  7. låten "Drifting" och en annan som heter "Warp & Curve" finns på http://www.7161.com sök efter "Eons Away"
  8. ahh! ja just det, tack! synd att min låt var nästan på 8mb dock.. 😄
  9. hejsan, är ganska ny på detta forum, har läst här ett par gånger men signade inte up förrens igår. jag tänkte jag skulle förmedla lite av min musik till er på forumet, gjorde "klart" (klart och klart, jag vet aldrig när en låt är "klar") en låt i förra veckan, Drifting heter den. Det är en ganska uptempo låt, åt Psy-trance hållet, tänkte att man kanske kunnde få lite konstruktiv kritik här eller feedback, se vad folk tycker lixom. Jag gör inte bara psy-trance, utan mer Chill-Out/Ambient musik i vanliga fall.. men på senare tid har jag gjort endel uptempo tracks så att säga. har lagt up låten i fin-format här: http://download.yousendit.com/B9C2836B62FC7A13 Där den ligger uppe i 6 dagar till (vet inte riktigt vart jag ska ladda up annars) den ligger också uppe på min soundport sida, men där är kvaliten usel. http://www.soundport.se/artister/Eons Away hur som helst, lyssna gärna!
  10. hej niklas73, jag skulle vilja påstå att det som gäller idag är Psy-Trance. ta dig ett lyssn på dessa artister: Infected Mushroom Hallucinogen Dynamo Eskimo Planum för det handlar inte bara om 145bpm och en stenhård kick, det är programering in i minsta detalj, som "sickan" skulle ha sagt ifall han vore trance producet idag. massor av sidechainade noise gates, samplingar från alla världens hörn, och ett skyhelvetes drag, är vad du borde satsa på till en demo 😆
×
×
  • Skapa ny...