Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2013


Linus

Recommended Posts

Annons
drloop (oregistrerad)

Undra hur Martin skall bli av med alla citat som folk gjort på hans inlägg?

Vilken knäpp vecka på forat. Bara en massa gnäll...

tack vettja längstah

Link to comment
Dela på andra sajter

994084_10153547210115562_874166931_n.jpg

😆 Fyfan va kul xD

Jag tycker för övrigt det är rätt kul med människor som har "festivaler" som intresse. Vad gör du resten av året, sitter och kollar nya inbokade band på kommande festivaler och taggar i elva månader?

😛

Skaru på nån festival dårå?

Men för fan memphan... nu fick du mig att spotta kebab över hela monitorn! xD

Förlåt 🙁
Link to comment
Dela på andra sajter

Så hur var han irl?

Han är trevlig, men var blyg, tystlåten och gav ett intryck av osäkerhet på sig själv, så som jag förväntade mig, trots hans självsäkra tongång i inlägg på forumet där han alltid verkat väldigt bestämd och självsäker. Sen tror jag att om man lär känna honom så får man se en annan bild av honom. Var bara ett par timmar vi sågs. Redigerat av Memphis
Link to comment
Dela på andra sajter

Han är trevlig, men var blyg, tystlåten och gav ett intryck av osäkerhet på sig själv, så som jag förväntade mig, trots hans självsäkra tongång i inlägg på forumet där han alltid verkat väldigt bestämd och självsäker. Sen tror jag att om man lär känna honom så får man se en annan bild av honom. Var bara ett par timmar vi sågs.

Ok. Tänkte väl nåt sånt. Hade du träffat debatt oxå?

Link to comment
Dela på andra sajter

En tanke med att få mer ordning på forumet.

Har ju funnits ideér med att införa krav på personlig registrering, så man alltså inte är anonym, eftersom det ofta är en orsak till att folk säger mer än de borde och beter sig annorlunda. Motargumentet har ju varit att det förmodligen skulle göra att en stor andel medlemmar försvinner. Jag funderar då hur ett forum skulle se ut som har båda delarna, uppdelade i två sektioner, en anonym och en som man behöver registrera till Facebook tex, Det lär då bli en mer städad sektion och en lite mer plojty lojty som nu, och man kan välja. (Sen ja, det blir väl då dubbel uppsättning av alla avdelningar, och ja, det går ju även att göra fakekonton på fejjan) men på det stora hela skulle det nog funka, eller vad tror ni?

Redigerat av Memphis
Link to comment
Dela på andra sajter

En lustig nyhet, på Mandelas minneshögtid vad tydligen dövtolken fejk, han gjorde inte alls teckenspråk, utan något konstigt hittepå 😳 But why? 😕 Obegripligt. Ska tydligen ha upprört många.

http://feber.se/vide...d&v=NpPvGP_GUXs

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NpPvGP_GUXs

Redigerat av Memphis
Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...