Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2013


Linus

Recommended Posts

Annons

ATH M-50 är väldigt bra att spela in med. Men jag skulle aldrig mixa med dem. Dels är de slutna och blir varma. Ganska tunga och obekväma att ha på huvudet en längre tid. Jag tycker de är aldeles för tunga i basen för att kunna mixa med.

M-50 är på tok för basig för att jag ska kunna mixa i dem utan att störa mig på hur mycket bas de ger mig. Skulle aldrig få för mig att mixa i slutna heller. Jag trackar i AKG K271. de är ganska snarlika K240 fast slutna. Vilket också gör att basen träder fram mer.

Du har säkertligen rätt. Jag har bara provlyssnat ATH 50 lurarna lite snabbt och inte mixat i dem eller så.
Link to comment
Dela på andra sajter

pjocke (oregistrerad)

Tack Nay för utläggningen om lurarna. Beställer ett par K-240 Studio från Thomann, 780 spänn. Det är vad jag har råd med just nu, så det får gå. Ska inte mixa något seriöst och bara ha dem till jag har råd att köpa monitorer, vilket får bli efter Costa Rica-resan i januari...

För övrigt såg jag Malmös bästa liveband igår. Komplett med två gäster från Wilmer X och en rykande het saxofonist.

Link to comment
Dela på andra sajter

Imorn kommer py Bäckman å ska sjunga med kyrkokören i kyrkan å kören nya toner. Å jag ska spela in konserten 😮 har bara portan till förfogande men det borde väl bli rätt bra med ett par cm3or som tar upp allt i lokalen? Eller ska jag fixa två stormembranare?

Linus? Någon annan?

Ett stereopar borde bli okej. Men du kommer nog få arbeta extremt med akustiken. Kan bli svårt att få närhet i enbart ett stereopar i en kyrka. Tror småmembranare är bättre då de blir mer riktade.

Link to comment
Dela på andra sajter

drloop (oregistrerad)

Det är ju definitivt en vanesak. Jag har dock aldrig testat 601 😑

K240 är en klassiker som jag använt mycket. Valde K-601 framför K.701, HD600 samt HD650 innan jag bestämde mig för K-601.

Redigerat av drloop
Link to comment
Dela på andra sajter

Ja fast det kan bero på att jag är flintis!

Jag gillar inte läderremmen där...över skallen!

Blir förbajjad!

Aah, Det kan ha med saken att göra ja 😑 Du kan byta ut kuddarna vid öronen mot tyg Så blir det nog inte så svettigt där. Har tygkuddarna på mina K271. Eftersom de är slutna så det inte ska svettas lika mycket. 😑

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...