Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2013


Linus

Recommended Posts

Annons

Kan inte minnas att jag orkat se ett helt avsnitt av det... Länge sedan jag försökte iofs. Kanske har blivit tillräckligt mossig nu. 😛

Eller oxå får du vänta tills du kommer upp i min ålder. Det kommer säkert nya avsnitt då oxå.

Link to comment
Dela på andra sajter

Utlämningsstället ska tydligen öppna igen klockan tre.

Då ska jag ringa och kolla om dom har ett paket till mig.

Började gårdagen med att spåra paketet på nätet. Ny information som pekar på att paketet åkte till Södermalm på fredagen. Verkar orimligt så jag slår en signal till utlämningsstället för att kolla om det eventuellt dykt upp där.

- Nej, inget paket har dykt upp än men jag kan ringa dig om det kommer in, svarar hen vänligt och tilläger att Posten Logistik inte verkar ha alla hästar hemma. Jag är beredd att hålla med.

Så vad ska jag göra? Jag litar inte på vad spårningstjänsten säger, paketservice har gett mig olika bud varje gång jag fått tag på dom och dom har inte lyckats hålla något av det dom utlovat. Åkeriet går inte att få tag i. De har ingen utlämning och inte ens ett telefonnummer jag kan ringa. Jag funderar på att ringa paketservice så att dom får inleda den grundliga undersökningen när telefonen plötsligt ringer. Det är den vänliga själen på utlämningsstället som säger att paketet har anlänt. Tjugo minuter senare hämtar jag ut det.

Link to comment
Dela på andra sajter

Gött att det löste sig joachime!

kommer ihåg en gång jag beställde RAM minne. Då hade posten kört det till Umeå från vad jag minns, Göteborg. Från Umeå hade de skickat det till Malmö, till Helsingborg och sedan tillbaka till Malmö innan det hamnade på postcentralen. 😆

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...