Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2013


Linus

Recommended Posts

Hur som helst så gick det till slut bra med lastbilskortet, körde upp o klara CE i förrgår. Nu får jag frakta både basfioler o dynamit o vete fan allt.

Im a truckdriving man.

Det verkar skita sig med alla malmfraktarlastbilar a 90 ton i Pajala?

Grattis.

  • Gilla 1
Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Nån som har tips på bra stereohögtalare man kan hitta beg. Jag tänkte köpa nåt sorts paket till dottern, tänkte då på en ny Yamaha förstärkare, eller nån annan som liksom flera YAMAHA har både vinylspelaringång och ingång för att docka ihop I-phone så hon kan lyssna på Spotify. Men högtalare tänkte jag att man får bättre för pengarna beg. Gärna att de går hyfsat lågt i basen. De behöver inte alls kunna spela högt sån är inte min lilla dotter... Tänkte det vore fint om hon fick lyssna på riktigt bra ljud o slippa den sämsta sortens kompaktstereosar.

Link to comment
Dela på andra sajter

Här är låten som jag försökte skriva text till igår.

Det var först idag jag hittade rätt i ljudbilden efter att lyssnat enbart på bas och trummor och insåg vilket sväng det blev. Så deletade alla gitarrer där 🙂

Säg gärna vad ni tycker.

Imorgon ska jag lägga om vissa delar och försöka spela bättre/tajtare. Och om jag vågar, lägga lite slasksång på refrängerna!

Och även lite syntbas på uppbyggdnaderna!

http://dl.dropbox.com/u/20576678/Maskin_Bounce%201.mp3

Redigerat av Naymari
Link to comment
Dela på andra sajter

inte oävet nay! bra driven bas! skulle va coolt om du la orgeln mer som "mattor" och istället en distgitarr som spelade dodo de dodo (det orgeln gör nu på vad jag tror är reffen. ) klart du ska sjunga!

hade något liknande förut. Orglarna funkade bättre ihop med basen imo. Det gav mer av ett sväng en vad gitarrerna gjorde 🙂
Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...