Jump to content
Annons

Vem sjunger sämst?


SadamJR

Recommended Posts

Kan man anmäla en moderator? Det har funnits en mängd trådar på slutet där sida efter sida har ägnats åt petitesser och rent tjafs utan att de har flyttats ot. Det var därfrör jag skrev som jag gjorde. Det var ett skämt Vallhagen. En tråd som handlar om vilken sångare man stör sig på platsar lika bra under rubriken allmänt som många andra. Det var ju lustigt att jag inte fick en varning i sammanhanget oxå, eftersom du brukar ta varje chans att ge mig en. Är det någon som borde göra något annat är det du. En moderator som är ute efter vissa medlemmar bör avgå eller plockas bort.

  • Gilla 5
Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Jag tror inte att man behöver att må så speciellt illa bara för att man överviktig. Och hon lesspar väldigt mycket, du lesspar ju också! betyder då det att du mår dåligt? Jag har flera vänner som är överviktiga och dom mår inte dåligt. Och skall man köra ditt resonomang att man inte får

Såga folk för att dom mår dåligt och i detta fall dåligt enligt dig själv. Då finns det många man inte får får kritisera tex kurt cobain med flera som mådde så dåligt att dom tog sina liv. Men detta inlägg handlar mer om att sätta igång något mot mig som du mfl verkar gå igång på. Och om nu tråden bara specifikt handla om artister så var det fel att posta detta klipp.

Korrekt, jag läspar när jag sjunger (nåja, läsptendens). Skillnaden, dock, på tjejen i videon och mig är att jag utger mig för att vara sångare; jag förtjänar att du gör dig lustig över mig. Men tjejen i videon förtjänar bättre.

Just saying.

  • Gilla 2
Link to comment
Dela på andra sajter

Nästa gång du drabbas av impulsen att dra igång en tråd i uteslutande provocerande syfte, så struntar du helst i det och gör nåt annat istället. I sista hand skapar du den i OT-avdelningen, där förekommande substanslöst blaj och skitsnack hör hemma.

Tråden flyttas.

Sluta vara så tråkig. Tack.

  • Gilla 1
Link to comment
Dela på andra sajter

Inte fake, jag såg nämligen ett avsnitt på SVT som hette typ.. Sånglådan eller musikmagasinet eller liknande där dom berättade att under inspelningen av den här videon så spelade dom musik och sång playback men någon spelade även in micken när Enrique sjöng och det här var resultatet på det som hördes efteråt.

Om såväl bild- som ljudupptagningen i den videon är från samma tillfälle stärker det min övertygelse att det är fake. Det finns tillfällen i videon där Iglesias vänder bort ansiktet från micen, ändå är röstnivån lika "stark". Tveksamt säger jag.

Å andra sidan; är det så här "illa" Iglesias sjunger, ALLTID? Är detta "beviset" som säger att han sjunger "sämst" av alla och därmed på något vis fejkar sina inspelningar/uppträdanden?

I sådant fall är ni inte särskilt källkritiska.

Link to comment
Dela på andra sajter

Korrekt, jag läspar när jag sjunger (nåja, läsptendens). Skillnaden, dock, på tjejen i videon och mig är att jag utger mig för att vara sångare; jag förtjänar att du gör dig lustig över mig. Men tjejen i videon förtjänar bättre.

Just saying.

Om jag tycker att hon sjunger dåligt så tycker jag det oavsett vad du tycker. Och sätt henne framför vilken jury du vill dom hade sagt samma sak.

Edit: sen att hon är överviktig är helt oväsentligt. Det är rösten jag bedömde.

Edit 2 och lägger man ut sin sång offentligt så får man vara bered på kritik bra som dålig.

Redigerat av Henber77
Link to comment
Dela på andra sajter

Hon vill nog bara bli sedd. Det är det som är viktigt nuförtiden. Till vilket pris som helst. Kolla in God Bless America helt enkelt. Handlar om precis det. Bl.a.

Ja det är det säkert, folk gör allt för att synas idag. Men många verkar inte förstå hur dåligt dom verkligen sjunger. Det ser man inte minst på alla auditions som ligger på youtube där folk får berättat för sig hur dåligt dom sjunger och blir rasande. Jag skall se den filmen, tack för tipset.

Link to comment
Dela på andra sajter

Kan man anmäla en moderator?

Javisst.

Det var ett skämt Vallhagen.

Som hör i OT-avdelningen.

En moderator som är ute efter vissa medlemmar bör avgå eller plockas bort.

Det där är - förutom att det är rent befängt - att intrigera, och det är inte OK i min bok, vare sig det kommer från dig eller nån annan.

***

Vill du replikera detta, varsågod. Jag lämnar tråden.

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa ny...