Jump to content
Annons

Xarc Mastering VS Cuttingroom


illerrre

Recommended Posts

Perfekt Jon!!

Jag ställer så klart upp helt gratis, så länge ingen får höra någon annans version på mastern innan alla är klara med sina versioner 🙂

Vänligen

Mikey

K, lägger strax upp en länk. Måste hälla i mig lite kaffe bara.

mvh

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Skicka istället länken i PM till de som anmäler sig här i tråden. Det är bättre för alla tror jag att man får se vilka som vill ställer upp. 🙂 [Edit]: ingen idé att hålla det hemligt tycker jag, så låt oss hålla tävlingsdeltagarna "synliga".

Jag vill gärna ha länken, och jag ställer som sagt upp.

Vänligen

Mikey

Kanske vore en bra idé att skapa en ny tråd kring detta? Och kanske sätta en deadline om några dagar. Alla intresserade skickar sen PM till mig för länk.

Hur lång tid vill du/ni ha på er?

mvh Jon

Link to comment
Dela på andra sajter

Jag vill bara se hur min mastering låter jämfört med era, som jobbar med det professionellt. Jag brukar mastra åt mina kunder, men jag har aldrig riktigt kunna jämföra mitt material med professionellt mastrade versioner. Ska bli kul att höra resultaten. Jag hoppas att vi den här gången kan dissekera våra ingrepp ordentligt, ner tiil minsta beståndsdel (pluggar, inställningar och hur man tänkte kring användandet av dom) så vi får lite ljus i den mörka grotta som är mastering och faktiskt lär oss nåt av det här.

Link to comment
Dela på andra sajter

Jag vill hellre ha en diskussion än ett bråk om pallplaceringarna. För min del kan vi skita helt i att utse en vinnare, det är ointressant. Jag vill mest veta om jag gör ett någorlunda okej jobb, samt få tips på hur det kan bli bättre. Det här är ett skitbra initiativ, hoppas det inte spårar.

Link to comment
Dela på andra sajter

Kanske Joachime eller nån kan göra en till liten tävling, lite längre fram när denna är klar, när man får provmastra en mix av en mer oldschool låt, kanske en färdigmixad poplåt med akustiska trummor och sånt? Skulle va skitkul, då skulle även jag göra ett litet försök... 🙂

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa ny...