Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2011 del 4


Björn Olsberg

Recommended Posts

Annons

haha, vi som är så snälla. Skäller värre än vi bits. Gitarrerna (tack!) är återigen Peavey Bandit 🥰

Med hur många dubbar? XD

Nåja, det är mången replokaler som hyst Bangditer 🥰

Tycker att ni ska ställa er nere på Skvallertorget, lira den här låten på typ "11" och säga att ni är snälla innerst inne 😛

Link to comment
Dela på andra sajter

Ja, en kemper verkar ju inte helt fel. det blir nästa inköp i förstärkarväg, helt klart

Nja för min del får det gärna vänta 10 år till innan jag ens ska fundera på att skaffa en sådan. Å andra sidan; jag proddar ju bara väldigt sällan åt andra och då brukar de (två stycken 😛 ) vara jävligt nöjda med vad jag rotat fram till dem i stärkarväg (vare sig det handlar om Marshall-combon och/eller toppen eller i GuitarRig).

Link to comment
Dela på andra sajter

Jag gillar massor med PGS men när de även demar cleana grejer i sina gitarr/stärkar-videos är jag dundernöjd. Det är mycket "chugga chugga-döthsmangel-riff" därute och sådant är jag helt ointresserad utav.

På tal om det; här i stan är det någon/några som jazzar runt i en gammal folkabuss som har en "DÖTHSMANGEL"-sticker på bakrutan. Det är lite häftigt.

Jag funderar på en sån där marshall JCM 800 😮

Just do it, baby! 😮

peavey bandit annars... haha

😄

Link to comment
Dela på andra sajter

Se 10 år framåt .uj vilken tanke alla sitter med en profelerings maskin uj..Billigare än en Hel stack,bara koppla ut i Pa.Rig.Inga Tekniker bara tuta köra .Villken hemsk tanke .Mamma hjälp

Eller Hej vet att du har en grym Stärkare hemma får jag bara låna deni 20 minuter ..sedan Tack Hej ..! öh va vadet som hände ..Han snodde min Fetvurping.

In till NY in i Studion Coopa som satan sen hej Boys. jisses

eller titta vad jag har i min maskin .oj vilka fina stärkare du har! Ja jag har alla, allt som finns på marknaden .skrämmande
menar om tio år är vi nog där ..det kommer låta ap bra flytta luft samt närhet känsla .kommer finnas helt säker på det . köppte faktiskt en Plugg här om dan en liten sketen Vst Heter Kuassa Creame.Grym fucking vst .. En stärkare så nize ljud att man kan kasta ut stärkaren.Nästan ..Men om 10 år så är det så .

Gotta love Hemmpe 🥰

När jag blir stor ska jag bli rik 🙂

🙂

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...