Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2011 del 4


Björn Olsberg

Recommended Posts

Annons

Sonys nya 84-tummare med 4K-upplösning (japp, samma upplösning som på de största biografernas långfilmsdukar) kanske kan duga?

Jag hörde ett rykte om prislapp på 140 000 spänn.

Redigerat av Linus
Link to comment
Dela på andra sajter

iMac för nöje? Eller studio?

gamla laptopen är värdelös för surfning här o på Facebook, så jag sa åt frun att nu är det din tur att köpa en ny laptop. Det slutatde med att hon köpte en stationär Imac.

Men jag kommer att spela in på samma vis, jag gillar burkar o rattar man kan ta på. Det skulle bli sämre med dator tror jag. Långsammare och med sämre känsla, att sitta o picka med enbart en mus verkar så otroligt fel i min värld.

Vi har ingen fast telefon, dator kör vi hittills på Telias trådlösa, men funderar på att skaffa nåt wifi router eller vad det heter via gamla kopparlinan. Måst ringa Telia o surra. Gruvar mig som fan för det där. Att få anslutningen att funka ... fy fan det brukar vara ett långdraget helevete. Kanske mkt enklare med Mac... ☺️

Link to comment
Dela på andra sajter

Man måste vilket fall som helst få fart på gamla telefonjacket o dona med router mm. Har man det där går det visst att surfa även med våra Mac-mobiler (IPhone) och skitlaptopen på samma kostnad. Är man hemma ringer man genom datanätet, typ, fattar noll av det där. Har man en Iphone påstås det att det är gratis att smsa till alla andra Iphone, när jag smsar till de som har det, tex dottern blir texten blå, annars grön. Nån som känner till det? Vi har Telia...

Link to comment
Dela på andra sajter

Har du Telia på fasta telefonen beställer du ADSL-abonnemang från dem och får modem/router/trådlös accesspunkt i ett.

Är du hemma surfar du/läser mejlen på mobilen genom datanätet hemma, men ringer gör du via fast eller mobil telefon.

Du kan skicka gratis meddelanden mellan iMac och iPhone också. iMessage blir blå pratbubblor medan SMS blir gröna.

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...