Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2011 del 4


Björn Olsberg

Recommended Posts

Annons

Små grodorna?

tv licens nissarna kom och knackade på hos min syster.

Hon betalade inte licensen xD

Hon gör de nu dock 😱

hahah 😄

Näe nu ska ja glutta teve medans den där förbajjade synten håller på att laddas ned.

Nu haren stått på 0 sekunder ganska länge.. 🤪

Link to comment
Dela på andra sajter

Nu regnar det (och har gjort det en stund).

På tal om fullnissar; jag var ute och promenerade med tjejens pappa tidigare ikväll. Stötte ihop med ett gäng med random totalfulla kids. Det är ganska märkligt det där med att ungtuppar ska tuffa sig maximalt när de är med sina kompisar (och tjejer i synnerhet) 😏 En utav dem skulle såklart tuffa sig extra mycket och började veva med både mig och gobben. Någonting som gick åt helvete; grabbfan kunde knappt stå på benen 😮 Efter några sekunder av verkningslöst och planlöst vevande kaskadkräktes han. Dock inte på mig men däremot i sin kompis cykelkorg 😆

That kinda killed the party... 😱

@Grahn: mes! 😛

Grattis Slej till 33000 😄🥰😄😎

Redigerat av CHAE
Link to comment
Dela på andra sajter

På måndag skall jag donera pengar till friends för deras arbete mot mobbing. Och jag kommer fortsätta donera tills den dagen jag dör.

Och däremellan skriver du inlägg som dessa:

"Jag tänker inte slösa mer tid på dig. Ena sekunden mobbar du och beter dig som ett svin för att i nästa sekund böla om din diabetes och hur synd det är om dig med fas3 osv. Kan du spela något instrument? Kan du ens göra musik? Vad fan gör du på ett musiker forum".

Link to comment
Dela på andra sajter

Allan Turing fyller 100 år. En föregångare inom teoretisk datavetenskap innan tekniken fanns för att bygga en dator. Eftersom han var homosexuell när det var olagligt, blev han tvingad att ta östrogeninjektioner. I sviterna av det illamående detta orsakade tog han sitt liv genom att äta ett förgiftat äpple. How gay is that?

Redigerat av SadamJR
Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...