Jump to content
Annons

Recommended Posts

Postat

Fullkornsnudlar med torsk i sambal och kokosmjölk ser ut som någon absurdistisk blandning mellan kokt aphjärna och en sedan länge torkad och stelnad spya från någon man absolut inte vill veta vad den har ätit. Hett tips!

Längstas egen Carl-Jan har talat 😄

Annons
Postat

De e bättre att käka chips EFTER du har äcklat med musen. 😑

Du kommer ut alldeles för sällan, Grahn... 😛

Postat

Du kommer ut alldeles för sällan, Grahn... 😛

Så som han snackar känns det som han inte har någon garderob att komma ut ur...

Postat

Jag får väldigt lätt handsvett med spelkontroller. Tyvärr inget jag kan göra något åt - jag är bara glad att jag inte får det lika lätt med gitarren.

Eller med snoppen.

Såatte.

Postat

Så som han snackar känns det som han inte har någon garderob att komma ut ur...

☺️

Postat

Det överlägset godaste att småäta när man är lite småhungrig och kollar vad som finns är russin.

Ord på det, hund!

Russin är f ö bowlingklot som Sun-Maid har krympt. Gör vad ni vill med den informationen

😑

Postat

Fullkornsnudlar med torsk i sambal och kokosmjölk ser ut som någon absurdistisk blandning mellan kokt aphjärna och en sedan länge torkad och stelnad spya från någon man absolut inte vill veta vad den har ätit. Hett tips!

haha foto!

Och följdfråga: hur tänkte du? 😄

Postat

Imorgon ska jag ut för första gången sen jag blev singel.

Eller ja, jag var ute med en polare för nån vecka sedan och snackade om allt. Men det räknas inte, för då mådde jag så piss att inte ens en naken Pamela Anderson hade fått mig att vilja ligga. ^^

Postat

haha foto!

Och följdfråga: hur tänkte du? 😄

Tog inget, helt medvetet! Vill inte bli en sån som matbloggar och sånt.

Jag tänkte, det var ju gott det jag gjorde igår, med gammal uppvärmt ris och koka torsk i kokosmjölk med lite lök och så. Så jag började göra det, men kom på att jag inte hade något ris kvar. Så jag fick slänga i ett knippe nudlar i samma kastrull mot slutet där, och så kokade allt vatten bort, så det blev bara en enda gegga. Mums.

Postat

För mig är matlagning mycket en fråga om att blanda konsistenser så de passar, krispigt med krämigt, frasigt med såsigt, tuggmotstånd osv.

Men kokt torsk med nudlar i koksmjölk.. hehe. hur var upplevelsen att äta det, då?

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...

Viktig information om kakor (cookies)

Vi har placerat några kakor på din enhet för att du ska bättre ska kunna använda den här sajten. Läs vår kakpolicy och om hur du kan ändra inställningar. Annars utgår vi från att du är bekväm med att fortsätta.