Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2011 del 1


Neosus

Recommended Posts

Generöst. Hade tänkt hos syrrans äldste grabbs flickvän med bihang annars.

Jag tror att Viken skulle bli stormförtjust över att hålla i StudioForum riks-IRL. Vi skulle kunna hålla till ute på Gränsö. Det ligger långt bort från alla civiliserade människor.

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Gött! Låt peppen komma till dig! Den vill det!

Tack för pepp. Improviserade en gitarrslinga + sångmelodi så början på en låt blev det. Men fasen vad osmidigt å brusigt jämfört med dator. Hade visst förträngt det. Men kan bli coolt att fånga tex ett vardagsrumsjam med några pers till.

Link to comment
Dela på andra sajter

Finns det båt?

I Västervik. Jo, jag har för mig att det går båtar ut till/i skärgården. Alternativet är givetvis flotte-tillverkad-av-ilandflutet timmer.

Link to comment
Dela på andra sajter

Känner mig lite antastad. Jag vill inte vara någon lirare överhuvudtaget, särskilt inte skön.

Joooo då. kom igen nu. Jag vet att du vill vara det. Innerst inne. Har du färgat håret blått än eller? Då lär du ju bli the ultimate skön lirare vare sig du vill det eller inte ☺️

Link to comment
Dela på andra sajter

Kan någon vänlig själ tänka sig att gå in på Flashback och klicka på "regler" i bården i toppen och se vad regel 1.01 är? Jag har blivit IP-bannad en vecka på grund av den tydligen... 😲

😆

1.01. Reklam och annonsering är förbjuden

Den som postar reklam (spam) i forumet blir avstängd, utan varning. Det är inte heller tillåtet att använda diskussionsforumet för privat eller kommersiell annonsering, som exempelvis köpes- och säljes-annonser eller kontaktannonser.

Undantag:

* Det är tillåtet att ha en länk till sin egen webbplats eller blogg i sin signatur, även om den är kommersiell.

* Det är tillåtet att nämna företag och bloggar i diskussioner så länge inte huvudsyftet är att marknadsföra dessa och det är relevant för diskussionen.

* Referal-länkar får publiceras ifall ingen tjänar pengar (eller andra fördelar) på länken, samt att det finns godtagbara orsaker till att inte länka till webbplatsens startsida.

* Det är tillåtet med bortskänkes-annonser i avdelningen "Recycle your stuff", med undantag för all hantering av läkemedel och droger.

* Det är tillåtet med inlägg som innehåller ickekommersiell annonsering, gällande exempelvis länkar till undersökningar i forskningssyfte och dylikt, ifall de har ett reellt diskussionsunderlag, eller blivit godkänd av en moderator i det aktuella forumet först.

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...