Dingbats Postat 9 december 2010 Postat 9 december 2010 "Crap! Tappade mitt EF 70-200 F4 IS USM" låtere nördigt elle
debatt Postat 9 december 2010 Postat 9 december 2010 Man blir ju inte sugen direkt. Därför att? De ser ju ut så. 😛
debatt Postat 9 december 2010 Postat 9 december 2010 (redigerat) Emma Watson är så sjukt jävla snygg alltså. 🥰 Emma Watson Så nu är det henne du siktar på istället? 😕 Redigerat 9 december 2010 av debatt
Fidden Postat 9 december 2010 Postat 9 december 2010 axelstatus: det gör ont när jag hailar. får nog ta det lugnt med nazismen ett tag.
Fidden Postat 9 december 2010 Postat 9 december 2010 mmm nu ska jag handla såna små brödbyxor med kanel och socker på? sött.
debatt Postat 9 december 2010 Postat 9 december 2010 små brödbyxor med kanel och socker på? sött. Brödbyxor? Klenäter heter de. 10 spänn styck. Inte särskilt söta. Dock troligen svåra att baka själv om man vill få dem perfekta.
debatt Postat 9 december 2010 Postat 9 december 2010 Klenäter [Från Metapedia] Klenäter, eller klenor som det också kallas, är en svensk julkaka från den södra delen utav Sverige. Klenäter bakas av en elastisk deg, med ägg och mjöl som huvudingredienser. Vanligtvis smaksätts kakan med konjak eller citron. Tillagningen sker genom fritering. Recept Portioner: ca 25 st Ingredienser 50 g margarin eller smör 2 äggulor 3 msk socker 1 msk pressad saft av citron 1 1/2 dl vetemjöl Fritering ca 1 1/2 l olja Garnering 1 dl socker 1 msk mald kanel Gör så här 1. Smält matfettet i en kastrull. 2. Låt matfettet svalna. 3. Vispa äggulor och socker pösigt, gärna med elvisp. 4. Tillsätt matfett, citronsaft och vetemjöl och blanda ihop till en fast deg. 5. Kavla ut degen till en tunn platta på mjölad arbetsbänk. 6. Skär ut remsor, ca10x3 cm med hjälp av en sporre eller vass kniv. Skär en skåra mitt i remsan och vrid den ut och in. 7. Hetta upp oljan i en fritös eller stor gryta till 180°C. Mät med hushållstermometer eller en bit vitt bröd som ska få fin färg och bli knaprig på 1 min. [Tänk på att ha fritt ovan spisen, inget överskåp, eftersom det lätt fattar eld.] 😛 8 Fritera ett par klenäterna åt gången i 2-3 min. Ta upp dem med hålslev och vänd i sockret blandat med kanel. 9. Låt kallna på galler. 10. Servera klenäterna med sylt och eventuellt en gräddklick.
debatt Postat 9 december 2010 Postat 9 december 2010 Fy för fan! Fick besked från hantverkare idag om att de ska in och fixa en grej, men gissa när? HAHAHAHA.... på Luciamorgon!! Och det beskedet kommer idag! 😄 Vilka djävla dårar.
Fidden Postat 9 december 2010 Postat 9 december 2010 coolt, jag vill också att nåra hantverkare ska komma och lussa för mig!
slejnard Postat 9 december 2010 Postat 9 december 2010 Besiktat bilen idag UA förutom ett trasigt halvljus. Ingen ombesiktning 🙂 Nu blire kaffe
Micke H Postat 9 december 2010 Postat 9 december 2010 Emma Watson Så nu är det henne du siktar på istället? 😕 Seriöst, jag ser ingenting oattraktivt med den bilden (annat än hennes tjocka ögonbryn) - nån har bara råkat fota henne i en konstig min. 😛
Dingbats Postat 9 december 2010 Postat 9 december 2010 Jar köpt ett sånt här litet usb-minne som man kan tappa bort hur lätt som helst. Typ 4x1,5 cm
Recommended Posts