Jump to content
Annons

SUPRALUNAR söker trumslagare STHLM


suprapappa

Recommended Posts

SUPRALUNAR söker trumslagare

Supralunar från Stockholm är ett band med rötterna i hård rock men som sticker åt rätt många olika håll. Det har kallasts ”en blandning av Foo Fighters och The Sweet” eller ”som Beatles fast hårt”. Det är hursomhelst en varierad, melodiös hård rock eller powerpop med mycket stämsång, energi, ett ben i 70-tal och ett annat i modern tid. Lyssna och bedöm själv på http://www.myspace.com/supralunarmusic

Bandet gick mer eller mindre och självdog för några år sen efter en tid med förlagsavtal på EMI och många skivbolagsintressen som dessvärre inte nådde riktigt hela vägen.

Nu håller Supralunar på att återuppstå igen. Vi drog igång för några månader sen med ny basist, ny trummis + en till gitarrist men med samma sångare/gitarrist (alltså nu som kvartett istället för som tidigare trio).

Tyvärr hinner vår nuvarande trummis inte riktigt med p.g.a. andra turnéåtaganden och vi söker därför efter en trummis.

Vi söker en seriös trumslagare som har en bredd i spelet men helst har rötterna i tyngre musik och som har väldigt lätt att ta till sig nya låtar. Du ska förstå dig på driv och häng. Kan du sjunga stämmor är det ett stort plus. Lämplig ålder är mellan 25-40 (vi är själva i den övre halvan av skalan).

Vi vill jobba målmedvetet på att ganska snabbt spela in en egenproducerad skiva och försöka komma utanför Sverige och spela.

Låter det intressant så skriv om dig själv och skicka ngt där du spelar till petri(snabel-a)supralunar.com eller skicka pm

post-5140-1267608706_thumb.jpg

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons
  • 2 veckor senare...

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...