Analogfreak (oregistrerad) Postat 18 september 2009 Postat 18 september 2009 Jag bajsade precis och de gjorde skitont Du ska använda olivolja i maten så bajset halkar ut genom rektum...
slejnard Postat 18 september 2009 Postat 18 september 2009 Hur gör du med osten? Ingen dressing? Osten får smälta på burgaren (lock på pannan). Senapen å ketchupen får fungera som ketchup ....vafan som dressing menar jag 😛
Analogfreak (oregistrerad) Postat 18 september 2009 Postat 18 september 2009 ..vet int varför jag tänker på Fäbojäntan nu Därför att falukorven användes där... 😛
SadamJR Postat 18 september 2009 Postat 18 september 2009 ..vet int varför jag tänker på Fäbojäntan nu Hade just tänkt slänga in några falukorvsrecept. Det blir omöjligt nu, din snuskhummer.
Analogfreak (oregistrerad) Postat 18 september 2009 Postat 18 september 2009 Undra om det finns nån som ollar sina hamburgare...
slejnard Postat 18 september 2009 Postat 18 september 2009 Hade just tänkt slänga in några falukorvsrecept. Det blir omöjligt nu, din snuskhummer. Har tänkt lite om det där. Borde nästan finnas en tråd om vad för mat det blir till. Kan ju rent av bli seriöst å att man får lite tips.
SadamJR Postat 18 september 2009 Postat 18 september 2009 Osten får smälta på burgaren (lock på pannan). Senapen å ketchupen får fungera som ketchup ....vafan som dressing menar jag 😛 Har aldrig fått till det där med ost på hamburgare. När lägger du på locket? Ska tempen sänkas innan? Vilken ost använder du?
SadamJR Postat 18 september 2009 Postat 18 september 2009 Har tänkt lite om det där. Borde nästan finnas en tråd om vad för mat det blir till. Kan ju rent av bli seriöst å att man får lite tips. Ett tips till alla ungdomar här i tråden. Lär er laga mat. Bjud hem damer på middag. Ni kan inte misslyckas.
slejnard Postat 18 september 2009 Postat 18 september 2009 Har aldrig fått till det där med ost på hamburgare. När lägger du på locket? Ska tempen sänkas innan?Vilken ost använder du? Hamburgarn får gå i princip klart...vänder den ofta å kryddar med knorr grillkrydda, salt å peppar. inte för hög värme och värmen av helt när jag såtter dit locket. Minst 23% annars är det inte lönt med ost. Just nu har jag goudaost men borde gå med det mesta
SadamJR Postat 18 september 2009 Postat 18 september 2009 Det går alldeles utmärkt om du har tillverkat blodpuddingen eller pölsan själv.
slejnard Postat 18 september 2009 Postat 18 september 2009 Leverbiff? Blodpudding går an men inte de andra två
SadamJR Postat 18 september 2009 Postat 18 september 2009 Hamburgarn får gå i princip klart...vänder den ofta å kryddar med knorr grillkrydda, salt å peppar. inte för hög värme och värmen av helt när jag såtter dit locket. Minst 23% annars är det inte lönt med ost. Just nu har jag goudaost men borde gå med det mesta Ska testa detta, men vad menar du med 23 %? Ostburgare är gott.
slejnard Postat 18 september 2009 Postat 18 september 2009 Ska testa detta, men vad menar du med 23 %? Ostburgare är gott. Alltså fetthalten på osten. Är den magrare så blir det inte bra...typ de där light 17 å 11%
SadamJR Postat 18 september 2009 Postat 18 september 2009 Alltså, om jag på något sätt var otydlig. Man ska lära sig att laga mat och laga maten själv. Då får man garanterat knulla. Jag vet inte varför, men det funkar.
slejnard Postat 18 september 2009 Postat 18 september 2009 ...kanske e därför ja e singel då Jag är åxå singel men kan laga mat. Gå en kurs...roligt och socialt.
Pico Postat 18 september 2009 Postat 18 september 2009 Har sagt mitt om pölsa förr i denna tråd... eller ja, i nån av de avkapade. De äldre i tråden kanske rent av minns det. 😛
SadamJR Postat 18 september 2009 Postat 18 september 2009 Alltså fetthalten på osten. Är den magrare så blir det inte bra...typ de där light 17 å 11% Jo, jag begrep själv sen. Är inte så van vid ost.
Recommended Posts