Pluffo Postat 29 november 2004 Postat 29 november 2004 (redigerat) Hmm...vad ska jag laga för mat ikväll? Någon som har något bra och gott förslag? Och jag hoppas att jag slipper se förslag som köttbullslikör, blodpudding au grille och psykedeliska päron. Redigerat 29 november 2004 av Pluffo
Ken Kängström Postat 29 november 2004 Postat 29 november 2004 haha köttbullslikör lät ju gott. Vad sägs som hasselbackspotatis? Eller börja redan nu med julmaten? 😛 Eller helt enkelt lite pannkakor och äggtoddy =)
Pluffo Postat 29 november 2004 Trådstartare Postat 29 november 2004 Men äggtoddy? Det var nått nytt iallafall...men pannkakor....är visserligen gott...men ganska så basic.
Ken Kängström Postat 29 november 2004 Postat 29 november 2004 Äggtoddy är ju kalasgott =). Men kanske inte så nyttigt för tänderna viserligen 😛
Pluffo Postat 29 november 2004 Trådstartare Postat 29 november 2004 Jag skulle nog inte oroa mig för tänderna mest 😛
Pluffo Postat 29 november 2004 Trådstartare Postat 29 november 2004 Det blir UNGNSPANNKAKA!!! Fast utan fläsk då 😛
Pluffo Postat 29 november 2004 Trådstartare Postat 29 november 2004 Nästan....så jag får väl ge dig lite cred. Dock så var frästelsen rätt stor att bara slänga ihop lite blodpudding au grille 😛
Ken Kängström Postat 29 november 2004 Postat 29 november 2004 (redigerat) haha läste receptet. Den verkade ju hmmm... krispig och kall 😛 Redigerat 29 november 2004 av addic59
hammagrella Postat 29 november 2004 Postat 29 november 2004 Kanske lite svårt att få tag på annars är det rätt gott med jättepandafärs-biffar eller pilgrimsfalk-klubbor.
Danny Cort (oregistrerad) Postat 30 november 2004 Postat 30 november 2004 Det blir UNGNSPANNKAKA!!! Fast utan fläsk då 😆 Testa med lite äpplen & kanel i, så här i jultider. Men stek äpplena på svag värme först & krydda med kanel innan du vänder ner det i pannkaksmeten. Om du inte vill ha fläsk i så kan det ju vara ett alternativ för att få det lite matigare. & gör en god, frisk sallad till; Riv palsternacka & moröttter grovt - blanda i hackad bladpersilja, lite pressad citron, svartpeppar & salt. Lycka till. D. Cort - Chef de cuisine
Neko Postat 30 november 2004 Postat 30 november 2004 Det blir UNGNSPANNKAKA!!! Fast utan fläsk då 😆 Testa med lite äpplen & kanel i, så här i jultider. Men stek äpplena på svag värme först & krydda med kanel innan du vänder ner det i pannkaksmeten. Om du inte vill ha fläsk i så kan det ju vara ett alternativ för att få det lite matigare. & gör en god, frisk sallad till; Riv palsternacka & moröttter grovt - blanda i hackad bladpersilja, lite pressad citron, svartpeppar & salt. Lycka till. D. Cort - Chef de cuisine Hela det här forumet är ju fullt av oanade talanger 🙂 Det där får jag definitivt testa!
Danny Cort (oregistrerad) Postat 30 november 2004 Postat 30 november 2004 Det blir UNGNSPANNKAKA!!! Fast utan fläsk då 😆 Testa med lite äpplen & kanel i, så här i jultider. Men stek äpplena på svag värme först & krydda med kanel innan du vänder ner det i pannkaksmeten. Om du inte vill ha fläsk i så kan det ju vara ett alternativ för att få det lite matigare. & gör en god, frisk sallad till; Riv palsternacka & moröttter grovt - blanda i hackad bladpersilja, lite pressad citron, svartpeppar & salt. Lycka till. D. Cort - Chef de cuisine Hela det här forumet är ju fullt av oanade talanger 😆 Det där får jag definitivt testa! Hehe. Jag har jobbat som kock i 15 år. Trodde du att jag kunde leva på musiken?
Neko Postat 30 november 2004 Postat 30 november 2004 Kanske inte, hmm... Kanske kan få fler mattips här så småningom 😆 Ska dock inte utnyttja möjliheten riktigt än. 😆 Trevligt Danny!
Pluffo Postat 30 november 2004 Trådstartare Postat 30 november 2004 Det blir UNGNSPANNKAKA!!! Fast utan fläsk då 🙂 Testa med lite äpplen & kanel i, så här i jultider. Men stek äpplena på svag värme först & krydda med kanel innan du vänder ner det i pannkaksmeten. Om du inte vill ha fläsk i så kan det ju vara ett alternativ för att få det lite matigare. & gör en god, frisk sallad till; Riv palsternacka & moröttter grovt - blanda i hackad bladpersilja, lite pressad citron, svartpeppar & salt. Lycka till. D. Cort - Chef de cuisine Jättetrevligt tips om jag bara hade fått det INNAN jag lagade mat. Nu måste jag ju göra om det för att pröva din variant 😄
Ken Kängström Postat 30 november 2004 Postat 30 november 2004 haha... jag kan inte koka spagetti har jag kommit på =).
Neosus Postat 30 november 2004 Postat 30 november 2004 Det blir UNGNSPANNKAKA!!! Fast utan fläsk då 😉 Testa med lite äpplen & kanel i, så här i jultider. Men stek äpplena på svag värme först & krydda med kanel innan du vänder ner det i pannkaksmeten. Om du inte vill ha fläsk i så kan det ju vara ett alternativ för att få det lite matigare. & gör en god, frisk sallad till; Riv palsternacka & moröttter grovt - blanda i hackad bladpersilja, lite pressad citron, svartpeppar & salt. Lycka till. D. Cort - Chef de cuisine Wow!! Det där ska jag testa. 🙂
Danny Cort (oregistrerad) Postat 30 november 2004 Postat 30 november 2004 Kanske inte, hmm... Kanske kan få fler mattips här så småningom 😉 Ska dock inte utnyttja möjliheten riktigt än. 🙂 Trevligt Danny! Anytime.
insolitus Postat 1 december 2004 Postat 1 december 2004 (redigerat) EDIT: Jag kan inte läsa... 🙂 Redigerat 1 december 2004 av insolitus
Recommended Posts
Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera
Du behöver vara medlem för att delta i communityn
Bli medlem (kostnadsfritt)
Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!
Bli medlem nu (kostnadsfritt)Logga in
Har du redan en inloggning?
Logga in nuLogga in här.