Fidden Postat 23 februari 2006 Postat 23 februari 2006 Hej! Särskilt stort problem är det väl inte. Bara nåt som jag fick en tanke om... Men det gäller ju inte bara chips. Ponera att man ska frysa in 50 frallor, 50 semlor och några andra bröd och kakor. För att det inte ska bli smulor av en del kakor och annat, så vill man kanske ha luft omkring dem som skydd. Precis som med chipsen. Om man knökar in glasspaket och frysta rätter i form, så är den där luften runtom vissa grejer rena rama skyddet. Alltså även som försiktighetsåtgärd tror jag att jag haft luft i påsarna. Jag har aldrig blåst in luft i påsarna, men det räcker ju att man öppnar en fryspåse ordentligt och skakar till den lite, stoppar i ett par-tre frallor och sedan tillsluter öppningen, för att det ska vara rejält med luft i påsen. 😕 :musik Semlor ska man nog inte frysa in med hjälp av fryspåsar, låter väldigt kladdigt om du frågar mig. Prova exempelvis med någon form av burk. Förresten skulle jag också vilja ha problem med att frysa in 50 semlor. Ett väldigt trevligt problem. Närapå definitionen av ett I-landsproblem. Men jag har inga semlor... inga semlor alls. 😆
Shaidar (oregistrerad) Postat 24 februari 2006 Postat 24 februari 2006 *ger fidden en bärs* i en värld där det finns öl behövs inga semlor
Dark Of Light Postat 24 februari 2006 Postat 24 februari 2006 Har ni provat semlor och öl?? 😄 Gör inte det! 🙂
Shaidar (oregistrerad) Postat 24 februari 2006 Postat 24 februari 2006 (redigerat) 😄 jag kan inte säga att jag har det, och jag litar på ditt omdöme i det fallet. ljus öl och mörk chocklad överraskar dock positivt... Redigerat 24 februari 2006 av Shaidar
Recommended Posts
Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera
Du behöver vara medlem för att delta i communityn
Bli medlem (kostnadsfritt)
Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!
Bli medlem nu (kostnadsfritt)Logga in
Har du redan en inloggning?
Logga in nuLogga in här.