Jump to content
Annons

Vad gör ni med luften


Recommended Posts

Postat
Hej!

Särskilt stort problem är det väl inte. Bara nåt som jag fick en tanke om...

Men det gäller ju inte bara chips. Ponera att man ska frysa in 50 frallor, 50 semlor och några andra bröd och kakor. För att det inte ska bli smulor av en del kakor och annat, så vill man kanske ha luft omkring dem som skydd. Precis som med chipsen. Om man knökar in glasspaket och frysta rätter i form, så är den där luften runtom vissa grejer rena rama skyddet. Alltså även som försiktighetsåtgärd tror jag att jag haft luft i påsarna.

Jag har aldrig blåst in luft i påsarna, men det räcker ju att man öppnar en fryspåse ordentligt och skakar till den lite, stoppar i ett par-tre frallor och sedan tillsluter öppningen, för att det ska vara rejält med luft i påsen.

😕

:musik

Semlor ska man nog inte frysa in med hjälp av fryspåsar, låter väldigt kladdigt om du frågar mig. Prova exempelvis med någon form av burk.

Förresten skulle jag också vilja ha problem med att frysa in 50 semlor. Ett väldigt trevligt problem. Närapå definitionen av ett I-landsproblem. Men jag har inga semlor... inga semlor alls. 😆

Annons
Shaidar (oregistrerad)
Postat

*ger fidden en bärs*

i en värld där det finns öl behövs inga semlor

Shaidar (oregistrerad)
Postat (redigerat)

😄 jag kan inte säga att jag har det, och jag litar på ditt omdöme i det fallet.

ljus öl och mörk chocklad överraskar dock positivt...

Redigerat av Shaidar

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...

Viktig information om kakor (cookies)

Vi har placerat några kakor på din enhet för att du ska bättre ska kunna använda den här sajten. Läs vår kakpolicy och om hur du kan ändra inställningar. Annars utgår vi från att du är bekväm med att fortsätta.