Jump to content
Annons

Recommended Posts

Postat
Ingen som har ätit Kebabcalzone? Kebabpizza som är inbakad (duh!) med mycket kebassås,fefferoni och klegg inuti. Hur gott som helst, men man måste be dom att ta bort lite kött. Det blir lite maffigt/äckligt annars.

jag fick äntligen min inbakade kebab-pizza i förrgår.

men bagaren sa att jag aldrig kunde få såsen inuti den.

ja va tvungen att få den brevid i en burk 🙂

det smakade sådär 🙂

Annons
  • Svar 179
  • Created
  • Senaste svar

Postat mest i detta ämne

Postat mest i detta ämne

MarcusRombo (oregistrerad)
Postat

Oj. Jag har inte ätit pizza på typ en månad, kanske mer. Inte kebabtallrik eller något annat heller.

Sen ser man den här tråden medans man är hungrig...

  • 3 månader senare...
Postat

En bra grej är när man kommer överens med sin kompis om att ta olika pizzor och be bagarjäveln att splitta dom...

Postat

den här är grymmast, men de vägrar göra den numera på mitt lokala hak:

räkor+ananas+curry+svart caviar

så jävla goooood

Postat
den här är grymmast, men de vägrar göra den numera på mitt lokala hak:

räkor+ananas+curry+svart caviar

så jävla goooood

Det låter riktigt giftigt - vilken kombination... 😄

Själv klarar jag mig fint med en traditionell Quattro Stagione - men utan oliver. Vem kan egentligen äta oliver? De smakar ju bara gammalt och räligt... 😉

Postat (redigerat)
Vem kan egentligen äta oliver? De smakar ju bara gammalt och räligt... 😠

det är en fråga om hur vuxen man är 😉

edit: ryktet säger att man ska äta 14 oliver på raken... den 14'e är god 😠😳

Redigerat av Sonnert
Postat
Vem kan egentligen äta oliver?

musik, här har du stoff för en ny Gallup 😠😠

Danny Cort (oregistrerad)
Postat
En bra grej är när man kommer överens med sin kompis om att ta olika pizzor och be bagarjäveln att splitta dom...

Word.

Postat (redigerat)
Jag åt en lite speciell tallrik nere i Lysekil tror jag det var... Men jag kommer fan inte ihåg vad det var som var så speciellt 😛

Låter gott!

😕

Jag prövade en ny pizza idag istället för gamla hederliga capricciosa. Var lite modig, chansade, slänge mig ut i luften och testade mina vingar när jag valde en kebabpizza. Men det var faktiskt en riktigt lyckad satsning!

Redigerat av Pienny
Danny Cort (oregistrerad)
Postat

Det viktigaste är ju ändå degen, ostblandningen och tomatsåsen. En bra fyllning blir ändå till en skitpizza om inte degen är lagom torr och fryst i rätt temperatur...

Ostblandningen är oerhört avgörande också, den måste vara perfekt avvägd mellan smak ock fetthalt.

musik (oregistrerad)
Postat

Hej!

Tycker att Sonnerts förslag om att man ska be pizzabagaren att splitta (=dela, för de som inte förstår utrikiska) pizzan är ett riktigt dåligt förslag. Jag var en gång på en restaurang här i Götet där det när notan kom visade sig ha kostat mer att splitta pizzan än att beställa två likadana och bara äta hälften. Det kostade 45 spänn med en stenugnsbakad pizza, men 50 spänn att splitta pizzan.

:rolleyes:

Postat (redigerat)
Hej!

Tycker att Sonnerts förslag om att man ska be pizzabagaren att splitta (=dela, för de som inte förstår utrikiska) pizzan är ett riktigt dåligt förslag. Jag var en gång på en restaurang här i Götet där det när notan kom visade sig ha kostat mer att splitta pizzan än att beställa två likadana och bara äta hälften. Det kostade 45 spänn med en stenugnsbakad pizza, men 50 spänn att splitta pizzan.

😎

det kostar inget att dela i Alingsås 😉

Redigerat av Sonnert
Postat (redigerat)
*mätt*

Mmm, just ätit upp min Bössan utan lök 😉

Vad är det på "Bössan" Linus?

Redigerat av Sonnert
musik (oregistrerad)
Postat
Hej!

Tycker att Sonnerts förslag om att man ska be pizzabagaren att splitta (=dela, för de som inte förstår utrikiska) pizzan är ett riktigt dåligt förslag. Jag var en gång på en restaurang här i Götet där det när notan kom visade sig ha kostat mer att splitta pizzan än att beställa två likadana och bara äta hälften. Det kostade 45 spänn med en stenugnsbakad pizza, men 50 spänn att splitta pizzan.

🙁

det kostar inget att dela i Alingsås 😱

Det lönar sig nästan att åka tåget T/R Alingsås då ju!

Postat
Hej!

Tycker att Sonnerts förslag om att man ska be pizzabagaren att splitta (=dela, för de som inte förstår utrikiska) pizzan är ett riktigt dåligt förslag. Jag var en gång på en restaurang här i Götet där det när notan kom visade sig ha kostat mer att splitta pizzan än att beställa två likadana och bara äta hälften. Det kostade 45 spänn med en stenugnsbakad pizza, men 50 spänn att splitta pizzan.

🙂

det kostar inget att dela i Alingsås 😎

Det lönar sig nästan att åka tåget T/R Alingsås då ju!

*räknar lite snabbt*

Nej tyvärr. tåget kostar mer 🙂

  • 2 veckor senare...
Postat
äsch ni har ingen riktig kebab pizza längre upp i landet, kom ner till malmö 😆

😆😄:D

I Malmö och Lund finns det ju bara skosulekebab. Tunna torra pressade jävla remsor som smakar nada. Nä du. I Växjö är det bättre kebab överlag. Det ser ju ut som kött åtminstone. 🙂

musik (oregistrerad)
Postat
äsch ni har ingen riktig kebab pizza längre upp i landet, kom ner till malmö 😛

😄:D:D

I Malmö och Lund finns det ju bara skosulekebab. Tunna torra pressade jävla remsor som smakar nada. Nä du. I Växjö är det bättre kebab överlag. Det ser ju ut som kött åtminstone. 🙂

Samma fenomen har jag hört förr om Småland i andra städer - att de har riktig kebab där alltså. Att den är sämre i Göteborg t.ex.

😎

Postat

Har alltid gillat vesuvio med paprika men nu

har jag en ny favorit:

Hawai med paprika! 😄

musik (oregistrerad)
Postat

Då vill inte jag ha Hawaii, om den smakar skit... 😆

Nej, om man skulle ta och köpa pizza idag?! Hur många pizza per månad är för många pizza per månad?

😆

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa ny...

Viktig information om kakor (cookies)

Vi har placerat några kakor på din enhet för att du ska bättre ska kunna använda den här sajten. Läs vår kakpolicy och om hur du kan ändra inställningar. Annars utgår vi från att du är bekväm med att fortsätta.