Sonnert Postat 21 mars 2006 Trådstartare Postat 21 mars 2006 Ingen som har ätit Kebabcalzone? Kebabpizza som är inbakad (duh!) med mycket kebassås,fefferoni och klegg inuti. Hur gott som helst, men man måste be dom att ta bort lite kött. Det blir lite maffigt/äckligt annars. jag fick äntligen min inbakade kebab-pizza i förrgår. men bagaren sa att jag aldrig kunde få såsen inuti den. ja va tvungen att få den brevid i en burk 🙂 det smakade sådär 🙂
tordA Postat 21 mars 2006 Postat 21 mars 2006 jag använder os(t) @£$€ annama, nu får jag väll betala ett ohyggligt skadestånd 😄😄
MarcusRombo (oregistrerad) Postat 21 mars 2006 Postat 21 mars 2006 Oj. Jag har inte ätit pizza på typ en månad, kanske mer. Inte kebabtallrik eller något annat heller. Sen ser man den här tråden medans man är hungrig...
Sonnert Postat 21 juni 2006 Trådstartare Postat 21 juni 2006 En bra grej är när man kommer överens med sin kompis om att ta olika pizzor och be bagarjäveln att splitta dom...
debbie Postat 21 juni 2006 Postat 21 juni 2006 den här är grymmast, men de vägrar göra den numera på mitt lokala hak: räkor+ananas+curry+svart caviar så jävla goooood
Claes Holmerup Postat 21 juni 2006 Postat 21 juni 2006 den här är grymmast, men de vägrar göra den numera på mitt lokala hak: räkor+ananas+curry+svart caviar så jävla goooood Det låter riktigt giftigt - vilken kombination... 😄 Själv klarar jag mig fint med en traditionell Quattro Stagione - men utan oliver. Vem kan egentligen äta oliver? De smakar ju bara gammalt och räligt... 😉
Danabacken Postat 21 juni 2006 Postat 21 juni 2006 Den enda goda pizzan är Kebabpizzan! Med mycket kebabsås! 😉 mumma!!
Sonnert Postat 21 juni 2006 Trådstartare Postat 21 juni 2006 (redigerat) Vem kan egentligen äta oliver? De smakar ju bara gammalt och räligt... 😠 det är en fråga om hur vuxen man är 😉 edit: ryktet säger att man ska äta 14 oliver på raken... den 14'e är god 😠😳 Redigerat 21 juni 2006 av Sonnert
Claes Holmerup Postat 21 juni 2006 Postat 21 juni 2006 GAH! 14st - då hade jag nog dött på kuppen... 😠 Om det är en fråga om hur vuxen man är, så ska man kanske ta det som ett gott tecken, att man har barnasinnet kvar trots sina 41 år... 😠
Linus Postat 21 juni 2006 Postat 21 juni 2006 Vem kan egentligen äta oliver? musik, här har du stoff för en ny Gallup 😠😠
Danny Cort (oregistrerad) Postat 21 juni 2006 Postat 21 juni 2006 En bra grej är när man kommer överens med sin kompis om att ta olika pizzor och be bagarjäveln att splitta dom... Word.
Pienny Postat 21 juni 2006 Postat 21 juni 2006 (redigerat) Jag åt en lite speciell tallrik nere i Lysekil tror jag det var... Men jag kommer fan inte ihåg vad det var som var så speciellt 😛 Låter gott! 😕 Jag prövade en ny pizza idag istället för gamla hederliga capricciosa. Var lite modig, chansade, slänge mig ut i luften och testade mina vingar när jag valde en kebabpizza. Men det var faktiskt en riktigt lyckad satsning! Redigerat 21 juni 2006 av Pienny
Danny Cort (oregistrerad) Postat 21 juni 2006 Postat 21 juni 2006 Det viktigaste är ju ändå degen, ostblandningen och tomatsåsen. En bra fyllning blir ändå till en skitpizza om inte degen är lagom torr och fryst i rätt temperatur... Ostblandningen är oerhört avgörande också, den måste vara perfekt avvägd mellan smak ock fetthalt.
musik (oregistrerad) Postat 23 juni 2006 Postat 23 juni 2006 Hej! Tycker att Sonnerts förslag om att man ska be pizzabagaren att splitta (=dela, för de som inte förstår utrikiska) pizzan är ett riktigt dåligt förslag. Jag var en gång på en restaurang här i Götet där det när notan kom visade sig ha kostat mer att splitta pizzan än att beställa två likadana och bara äta hälften. Det kostade 45 spänn med en stenugnsbakad pizza, men 50 spänn att splitta pizzan.
Umemagnus Postat 24 juni 2006 Postat 24 juni 2006 jag skite i vilket.... får man bara pizzan snabbt så är jag nöjd... vatusan. pizza som pizza 😎
Sonnert Postat 24 juni 2006 Trådstartare Postat 24 juni 2006 (redigerat) Hej! Tycker att Sonnerts förslag om att man ska be pizzabagaren att splitta (=dela, för de som inte förstår utrikiska) pizzan är ett riktigt dåligt förslag. Jag var en gång på en restaurang här i Götet där det när notan kom visade sig ha kostat mer att splitta pizzan än att beställa två likadana och bara äta hälften. Det kostade 45 spänn med en stenugnsbakad pizza, men 50 spänn att splitta pizzan. 😎 det kostar inget att dela i Alingsås 😉 Redigerat 24 juni 2006 av Sonnert
Sonnert Postat 24 juni 2006 Trådstartare Postat 24 juni 2006 (redigerat) *mätt* Mmm, just ätit upp min Bössan utan lök 😉 Vad är det på "Bössan" Linus? Redigerat 24 juni 2006 av Sonnert
musik (oregistrerad) Postat 24 juni 2006 Postat 24 juni 2006 Hej! Tycker att Sonnerts förslag om att man ska be pizzabagaren att splitta (=dela, för de som inte förstår utrikiska) pizzan är ett riktigt dåligt förslag. Jag var en gång på en restaurang här i Götet där det när notan kom visade sig ha kostat mer att splitta pizzan än att beställa två likadana och bara äta hälften. Det kostade 45 spänn med en stenugnsbakad pizza, men 50 spänn att splitta pizzan. 🙁 det kostar inget att dela i Alingsås 😱 Det lönar sig nästan att åka tåget T/R Alingsås då ju!
Sonnert Postat 26 juni 2006 Trådstartare Postat 26 juni 2006 Hej! Tycker att Sonnerts förslag om att man ska be pizzabagaren att splitta (=dela, för de som inte förstår utrikiska) pizzan är ett riktigt dåligt förslag. Jag var en gång på en restaurang här i Götet där det när notan kom visade sig ha kostat mer att splitta pizzan än att beställa två likadana och bara äta hälften. Det kostade 45 spänn med en stenugnsbakad pizza, men 50 spänn att splitta pizzan. 🙂 det kostar inget att dela i Alingsås 😎 Det lönar sig nästan att åka tåget T/R Alingsås då ju! *räknar lite snabbt* Nej tyvärr. tåget kostar mer 🙂
Farbror Joakim Postat 7 juli 2006 Postat 7 juli 2006 äsch ni har ingen riktig kebab pizza längre upp i landet, kom ner till malmö 😲😄:D
Snow Brigade Postat 7 juli 2006 Postat 7 juli 2006 äsch ni har ingen riktig kebab pizza längre upp i landet, kom ner till malmö 😆 😆😄:D I Malmö och Lund finns det ju bara skosulekebab. Tunna torra pressade jävla remsor som smakar nada. Nä du. I Växjö är det bättre kebab överlag. Det ser ju ut som kött åtminstone. 🙂
musik (oregistrerad) Postat 7 juli 2006 Postat 7 juli 2006 äsch ni har ingen riktig kebab pizza längre upp i landet, kom ner till malmö 😛 😄:D:D I Malmö och Lund finns det ju bara skosulekebab. Tunna torra pressade jävla remsor som smakar nada. Nä du. I Växjö är det bättre kebab överlag. Det ser ju ut som kött åtminstone. 🙂 Samma fenomen har jag hört förr om Småland i andra städer - att de har riktig kebab där alltså. Att den är sämre i Göteborg t.ex. 😎
Stinkey Zwei Postat 7 juli 2006 Postat 7 juli 2006 Min lokala pizzeria har en specila, Gorgonzolapizza. Multo bello, supergod, men man mår inte sådär prima dagen efter.
Jari Postat 7 juli 2006 Postat 7 juli 2006 Har alltid gillat vesuvio med paprika men nu har jag en ny favorit: Hawai med paprika! 😄
musik (oregistrerad) Postat 8 juli 2006 Postat 8 juli 2006 Då vill inte jag ha Hawaii, om den smakar skit... 😆 Nej, om man skulle ta och köpa pizza idag?! Hur många pizza per månad är för många pizza per månad? 😆
ViktorDenStore Postat 8 juli 2006 Postat 8 juli 2006 27 pizzor var fjärde år borde vara lagom, dvs 6.75 per år och därmed 0.5625 per månad... 😱
Recommended Posts
Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera
Du behöver vara medlem för att delta i communityn
Bli medlem (kostnadsfritt)
Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!
Bli medlem nu (kostnadsfritt)Logga in
Har du redan en inloggning?
Logga in nuLogga in här.