martinm Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 (redigerat) Jag börjar i pizzans nedre högra hörn o äter sedan i zick zack o avslutar i pizzans övre högra hörn. O jo, det är möjligt att finna höger o vänster samt upp o ner även på en rund pizza, eftersom ingen pizza i praktiken är helt rund. Det finns inte heller några raka linjer, varken på pizzor eller nån annanstans. 😎 Redigerat 4 februari 2006 av martinm
captain nemo (oregistrerad) Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 Det finns två: 1. Nykter: Calzone med lök och kall tomatsås. 2. Bakis: Sardeller, kapris och svarta oliver, massor med kall Cola. Videorulle, soffa och filt. //nemo
martinm Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 Det finns två: 1. Nykter: Calzone med lök och kall tomatsås. 2. Bakis: Sardeller, kapris och svarta oliver, massor med kall Cola. Videorulle, soffa och filt. //nemo Måste vara en stor pizza om man ska få plats med en hel soffa.
Eternal Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 Det finns två: 1. Nykter: Calzone med lök och kall tomatsås. 2. Bakis: Sardeller, kapris och svarta oliver, massor med kall Cola. Videorulle, soffa och filt. //nemo Måste vara en stor pizza om man ska få plats med en hel soffa. 😄 haha.
Bone Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 Ingen som har ätit Kebabcalzone? Kebabpizza som är inbakad (duh!) med mycket kebassås,fefferoni och klegg inuti. Hur gott som helst, men man måste be dom att ta bort lite kött. Det blir lite maffigt/äckligt annars.
VacUm Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 Men käkar ni med händerna då? Alltså, skär upp en bit och sedan äter som en macka, eller kniv och gaffel hela tiden?
musik (oregistrerad) Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 Hej! Är det en halvinbakad så låter jag först tungan bearbeta öppningen... 😉
job Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 ((( Buzzola blandning med extra rå lök å anjovis å gorgonzola ost ))) "Helt totallt inbakad" Gotti gott 'ere iallafall........ m. job
captain nemo (oregistrerad) Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 Calzonen måste ätas med kniv och gaffel, men all platt pizza skall skäras i slices och bockas lite varefter de trycks in i munnen. Soffan ätes med fördel värmd i mikron... ;-) //nemo
Sonnert Postat 4 februari 2006 Trådstartare Postat 4 februari 2006 testa att äta med sax. underskattat
VacUm Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 ((( Buzzola blandning med extra rå lök å anjovis å gorgonzola ost ))) "Helt totallt inbakad" Gotti gott 'ere iallafall........ m. job Alltså. Jag gillar ost i alla möjliga former, men just gorgonzola har jag grymt svårt för. Tycker ni det är gott på riktigt? Jag käkar gladeligen fårost, feta, alla möjliga mögelostar, brie, mozarella, vanliga ostar, ja tillochmed mjukost på tub, men gorgonzola är ju bara äckligt. Har jag missat nåt väsentligt här eller vad är det med mig?!
musik (oregistrerad) Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 Förmodligen. Gorgonzola är den enda ost jag gillar. Nej....men i alla fall så är det den godaste på pizza. Äter annars aldrig grönmögelost även om det är nyttigt. Bläää!!!!!!!!!!! 😏 kinakatalog//:musik
VacUm Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 Jag tror gorgonzola egentligen är en för gammal fårost nersmält med YES diskmedel. Blandat ungefär 50/50.
musik (oregistrerad) Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 (redigerat) VacCum: har du ingefära på din pizza apropå diskmedel? Jag kan inte fatta de som har Ansjovis på pizzan!! Herregud! 😏 :musik DANIELLA: Det var detta med sj - gamla tåg ni vet... Redigerat 4 februari 2006 av musik
VacUm Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 VacCum: har du ingefära på din pizza apropå diskmedel? Jag kan inte fatta de som har Ansjovis på pizzan!! Herregud! 😏 :musik DANIELLA: Det var detta med sj - gamla tåg ni vet... Ha! nä, men det skulle nog kunna va ganska gott. Med banan. mm! Däremot har jag börjat uppskatta ansjovis. Däremot klarar jag mig nog utan det på pizzan.
Pazo Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 Halo? Kan ni inte? Såklart man äter upp pizzan genom att slica upp den i fyra lika stora delar. Sen plockar man upp en del och viker den i miten. Sedan är det bara att börja äta.
Sonnert Postat 4 februari 2006 Trådstartare Postat 4 februari 2006 Halo? Kan ni inte?Såklart man äter upp pizzan genom att slica upp den i fyra lika stora delar. Sen plockar man upp en del och viker den i miten. Sedan är det bara att börja äta. Ja då går det ju snabbt att äta. Men frågan är om man vill det, jag vill det ialla fall inte. Jag får ju njuta längre om jag skär loss små-bitar 😉
musik (oregistrerad) Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 Hej! Jag brukar börja i sydmittriktning och jobba mig åt höger... 😉 :musik
VacUm Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 Pizza ska ju ätas snabbt! Det är ju hela idén med pizza. Annars orkar man ändå inte käka upp den om magen hinner uppfatta att den är mätt innan man pressat i sig sista biten. Hur man mår 5 minuter senare är en annan femma, men all njutning har väl sitt pris.
Danabacken Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 Oh oh! Ett viktigt kapitel. HUR äter ni pizzan? slicar, random-bitar eller från mitten och ut 😉 Jag slicar! 😉 😛
Pazo Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 Pizza ska ju ätas snabbt! Det är ju hela idén med pizza. Annars orkar man ändå inte käka upp den om magen hinner uppfatta att den är mätt innan man pressat i sig sista biten. Hur man mår 5 minuter senare är en annan femma, men all njutning har väl sitt pris. EXAKT! En kille som fattar! Mitt rekord är 1 + ½ pizza på tio minuter hur gör man det undrar ni kanske nu? Jo... Man tar en pizza viker den i mitten. Viker den sedan i mitten igen. Då får man in bit "stor" som en fjärdedel av pizzan. Bara att pressa sen... Likadant med den återstående extra hälften...
musik (oregistrerad) Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 En pizza äter man ändå alltid bara till hälften... Sen sparar man andra halvan till nästa dag. 😉 :musik
VacUm Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 Pizza ska ju ätas snabbt! Det är ju hela idén med pizza. Annars orkar man ändå inte käka upp den om magen hinner uppfatta att den är mätt innan man pressat i sig sista biten. Hur man mår 5 minuter senare är en annan femma, men all njutning har väl sitt pris. EXAKT! En kille som fattar! Mitt rekord är 1 + ½ pizza på tio minuter hur gör man det undrar ni kanske nu? Jo... Man tar en pizza viker den i mitten. Viker den sedan i mitten igen. Då får man in bit "stor" som en fjärdedel av pizzan. Bara att pressa sen... Likadant med den återstående extra hälften... Genialiskt!
Pazo Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 Pizza ska ju ätas snabbt! Det är ju hela idén med pizza. Annars orkar man ändå inte käka upp den om magen hinner uppfatta att den är mätt innan man pressat i sig sista biten. Hur man mår 5 minuter senare är en annan femma, men all njutning har väl sitt pris. EXAKT! En kille som fattar! Mitt rekord är 1 + ½ pizza på tio minuter hur gör man det undrar ni kanske nu? Jo... Man tar en pizza viker den i mitten. Viker den sedan i mitten igen. Då får man in bit "stor" som en fjärdedel av pizzan. Bara att pressa sen... Likadant med den återstående extra hälften... Genialiskt! Jopp... Den finaste var att man blev mätt 5 minuter senare 😉
VacUm Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 Pizza ska ju ätas snabbt! Det är ju hela idén med pizza. Annars orkar man ändå inte käka upp den om magen hinner uppfatta att den är mätt innan man pressat i sig sista biten. Hur man mår 5 minuter senare är en annan femma, men all njutning har väl sitt pris. EXAKT! En kille som fattar! Mitt rekord är 1 + ½ pizza på tio minuter hur gör man det undrar ni kanske nu? Jo... Man tar en pizza viker den i mitten. Viker den sedan i mitten igen. Då får man in bit "stor" som en fjärdedel av pizzan. Bara att pressa sen... Likadant med den återstående extra hälften... Genialiskt! Jopp... Den finaste var att man blev mätt 5 minuter senare 😉 Men då hade du ju kunnat trycka i dig ännu 3/4 pizza på dom restrerande 5 minuterna!!
D Vibe Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 Innan jag blev viktväktare så var min favorit "Plutonen special" som finns på restaurangen Kryddan här i Skövde. Det är som en kebabpizza, fast köttet är ersatt med kycklingkött istället. Så jävla gott.. Nuförtiden är Viktväktarnas frysta pizzor mina favoriter 😄 /Daniel
nurfen Postat 4 februari 2006 Postat 4 februari 2006 Nuförtiden är Viktväktarnas frysta pizzor mina favoriter 🙂 Jaså.. Jag förstår inte varför man väljer att stödja en sådan bluff-förening som Viktväktarna. Skummare affärsidé får man ju leta i åratal efter. Ersätta godis med sitt egna, bättre (!!!), godis istället för att lära folk att ändra sina vanor - som det EGENTLIGEN handlar om när man ska gå ner i vikt.. Bra där. Dubbelmoral? Jo tack! & det allra bästa är dom där nyttiga "bar"-grejerna, typ massa nötter i sirap eller choklad, och sen påstår de att det är FIBERRIKT! Ja jävlar 😉 Att folk går på det är ännu mer otroligt.. Jag menar, dom flesta lär ju ändå tänka att "nu när jag köper Viktväktarnas godis, som ju är mycket mindre points - då kan jag äta mycket mer också!". Folks hälsa ska man absolut inte luras om.. Jag gillar det inte. Som ni kanske märker gör det mej irriterad 🙂
Pazo Postat 5 februari 2006 Postat 5 februari 2006 Pizza ska ju ätas snabbt! Det är ju hela idén med pizza. Annars orkar man ändå inte käka upp den om magen hinner uppfatta att den är mätt innan man pressat i sig sista biten. Hur man mår 5 minuter senare är en annan femma, men all njutning har väl sitt pris. EXAKT! En kille som fattar! Mitt rekord är 1 + ½ pizza på tio minuter hur gör man det undrar ni kanske nu? Jo... Man tar en pizza viker den i mitten. Viker den sedan i mitten igen. Då får man in bit "stor" som en fjärdedel av pizzan. Bara att pressa sen... Likadant med den återstående extra hälften... Genialiskt! Jopp... Den finaste var att man blev mätt 5 minuter senare 😆 Men då hade du ju kunnat trycka i dig ännu 3/4 pizza på dom restrerande 5 minuterna!! Grejen är att pizzorna hade tagit slut 😄
Recommended Posts
Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera
Du behöver vara medlem för att delta i communityn
Bli medlem (kostnadsfritt)
Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!
Bli medlem nu (kostnadsfritt)Logga in
Har du redan en inloggning?
Logga in nuLogga in här.