hegobald Postat 31 januari 2006 Postat 31 januari 2006 Attans, du hann före 😆 *haha* Ja men vi är ju eniga i alla fall 🙂 Fanken va sugen på pizza jag blev då.. mm.. Var precis och snodde mig ett par salamiskivor i kylen.. Och jycken kom som en raket också.. Ville ha lite. Han är smart för får han inte så skäller han och då vaknar matte och kommer på mig
Jiisuki Postat 1 februari 2006 Postat 1 februari 2006 Special Delux: 2 st Billys original 1 dl bearnaisesås Lite extra ost. Ös på med allt och plugga in i ugnen, eller mikron. Smaskens! 😳
Gote Postat 1 februari 2006 Postat 1 februari 2006 Special Delux: 2 st Billys original 1 dl bearnaisesås Lite extra ost. Ös på med allt och plugga in i ugnen, eller mikron. Smaskens! 😄 😄 Billy's förstås!! Hur kunde man glömma Pizzan med stort "P"? 😆
Majken Postat 1 februari 2006 Postat 1 februari 2006 Och då är frågan, hur många här har fått en gratis mikrovågsugn av Dafgårds eftersom de åt 150 billys pizzor på strax under ett halvår? Nej det var väl det jag trodde, några riktiga billy-fanatiker är ni minsann inte. Jag kan däremot stolt krama min mikro och tacka pappa Dafgårds för den näringsrika kosten. /Majken
mornel Postat 1 februari 2006 Postat 1 februari 2006 Och då är frågan, hur många här har fått en gratis mikrovågsugn av Dafgårds eftersom de åt 150 billys pizzor på strax under ett halvår? Nej det var väl det jag trodde, några riktiga billy-fanatiker är ni minsann inte. Jag kan däremot stolt krama min mikro och tacka pappa Dafgårds för den näringsrika kosten. /Majken Hej! Hahahaha. Du är ju skvatt galen. Det är ju en Billys om dagen! MVH-mornel... 😄
Gote Postat 1 februari 2006 Postat 1 februari 2006 Och då är frågan, hur många här har fått en gratis mikrovågsugn av Dafgårds eftersom de åt 150 billys pizzor på strax under ett halvår? Nej det var väl det jag trodde, några riktiga billy-fanatiker är ni minsann inte. Jag kan däremot stolt krama min mikro och tacka pappa Dafgårds för den näringsrika kosten. /Majken Hej! Hahahaha. Du är ju skvatt galen. Det är ju en Billys om dagen! MVH-mornel... 😆 Hej! Gratis förresten? Vad kostade de 150 pizzorna? 😄 MVH-Gote...😄
ViktorDenStore Postat 1 februari 2006 Postat 1 februari 2006 Han är smart för får han inte så skäller han och då vaknar matte och kommer på mig 😕 🙁😆🥰
musik (oregistrerad) Postat 1 februari 2006 Postat 1 februari 2006 Hej! Hur kunde jag glömma av min halvbakad period? Ofattbart... Ett tag var jag nämligen bara inne på att beställa halvinbakade pizzor, ni vet såna med en sexig öppning i mitten... Märkligt nog så var det vissa pizzerior som sa "nej tyvärr, vi har inga halvinbakade pizzor", eller också försökte de fixa det ändå, men misslyckades faktiskt! De flesta grejade det dock. Dessutom har jag varit med om pizzerior som inte viljat ändra i menyn det minsta. Har man t.ex. varit allergisk mot grön paprika så har de sagt: "Sorry, grön paprika ingår i Pizza Ida"... och motsatsen, inte kunnat trycka på lite extra vitlök... IQ? För att återgå: halvinbakade pizzor är jättegoda och de är inte heller lika matiga som de "vanliga" icke inbakade. Detta påminner mig om att jag ska beställa en pizza om 5 1/2 timme... 😆 :musik
martinm Postat 1 februari 2006 Postat 1 februari 2006 Spelar ingen roll vad som är på, bara det är fett, salt o jävligt onyttigt 😆
ViktorDenStore Postat 1 februari 2006 Postat 1 februari 2006 Spelar ingen roll vad som är på, bara det är fett, salt o jävligt onyttigt 😉 ... och jag som trodde att det viktigaste var att det är gott? 😆
musik (oregistrerad) Postat 1 februari 2006 Postat 1 februari 2006 Hej! Nej nej nej, det är med pizzor precis som med all annan mat. Den ska vara nyttig och inte nödvändigtvis god. Det är dock inget minus om den är god. Därför köper jag alltid Pizza Light (alltså gjord med lättost) och har aldrig på tvivleaktig skinka eller köttfärs på pizzan. Även bacon och bearnaisesås går bort naturligtvis. Däremot får den gärna rymma färska tomater, vitlök, svamp o.s.v. Det viktigaste är dock att man äter pizza endast de dagar man vet med sig att man kommer att jobba sig duktigt svettig rent fysiskt alternativt är sjuk och behöver extra kalorier i form av kolhydrater samt att man naturligtvis bara äter halva pizzan! 😲 gott//:musik
martinm Postat 1 februari 2006 Postat 1 februari 2006 Spelar ingen roll vad som är på, bara det är fett, salt o jävligt onyttigt 🙂 ... och jag som trodde att det viktigaste var att det är gott? 😲 Ja, det är en vanlig missuppfattning.
Majken Postat 1 februari 2006 Postat 1 februari 2006 Hahahaha. Du är ju skvatt galen. Det är ju en Billys om dagen! Nej nu räknade du fel, det är två Billys varannan dag vilket är något helt annat. Gratis förresten? Vad kostade de 150 pizzorna? Vid den tiden kostade nog ett paket med åtta stycken Billys runt 70 kronor. Alltså omkring 9 kronor styck eller 1350kr för hela kalaset. /Majken
musik (oregistrerad) Postat 1 februari 2006 Postat 1 februari 2006 Hej! Majken, åt du de Billy-pizzorna hårda och frusna? Jag menar, du fick väl inte mikrovågsugnen förrän efteråt? Kanske kan man värma sådana i vanlig ugn? Jag har aldrig ätit en enda... 😆
The Edge Postat 1 februari 2006 Postat 1 februari 2006 (redigerat) Jag kör oftast omat, ost, skinka, oxfilé, beanésås Redigerat 1 februari 2006 av The Edge
dede Postat 1 februari 2006 Postat 1 februari 2006 Alltid extra kapris och vitlök. Hemmagjorda är det viktigt att lägg osten över tomatsåsen men under övrig fyllning. Som kan variera beroende på vad man har hemma. Jag ser till att alltid ha kapris och vitlök hemma. 😄
The Edge Postat 1 februari 2006 Postat 1 februari 2006 Alltid extra kapris och vitlök. Hemmagjorda är det viktigt att lägg osten över tomatsåsen men under övrig fyllning. Som kan variera beroende på vad man har hemma. Jag ser till att alltid ha kapris och vitlök hemma. 😎 Vad e kapris? 😄
dede Postat 1 februari 2006 Postat 1 februari 2006 Små, gröna blomknoppar som läggs in i saltlag. Du hittar dem bland kryddburkarna i affärerna.
Jarnis Postat 1 februari 2006 Postat 1 februari 2006 Här i Skaraborg gör de grymma pizzor. Stora, tunn, men ändå krispig, botten. En grej man kör mycket med här är strips på pizzan, det blir rätt mäktigt. Själv kör jag ganska basic fyllning, typ Capriciosa (burkchampinjoner av den fasta, mörka sorten ett måste) + lök, kanske paprika, eventuellt ananas. Gärna med en bearnaise vid sidan om. Viktigt, nästan avgörande, är salladen. Det är en konst att balansera vinägerns syra med en schysst sälta. Ingen jävla äcklig salladskrydda heller, bara lite peppar och möjligtvis lite, lite paprika.
Vallhagen Postat 1 februari 2006 Postat 1 februari 2006 Här i Skaraborg gör de grymma pizzor. Stora, tunn, men ändå krispig, botten. Festligt det där; att det är så stor lokal kvalitetsskillnad på pizzor. Linköpings pizzor är mycket större än i Norrköping t.ex. En favvopizzeria är Ulrikedals pizzeria i Lund. De serverar oxå nån fantastisk vitlöksgoj till brödet. Annars har jag en polare som tog som uppgift häromåret att kora Sveriges bästa pizzeria. Eller kanske snarare den bästa kebabpizzan. Vinnare blev Jans Pizzeria i Åsbro (liten håla strax norr om Askersund, Närke). *** Ang Billys så dricker jag hellre ett glas vatten. Det är gott, prisvärt och man blir inte mätt. Billys är äcklig, dyr och man blir inte heller mätt. tjong Bengan
mornel Postat 3 februari 2006 Postat 3 februari 2006 Varför är det ingen som serverar efterrättspizzor? Jag menar, mackor med marmelad, till exempel, är ju jättegott! Det borde gå att göra något riktigt smaskigt. Pizza Elvis, till exempel, med banan och jordnötssmör, eller en apelsinmarmelad och ostpizza.
mornel Postat 3 februari 2006 Postat 3 februari 2006 eller en jävligt stor pankaka Det kallas crêpes 😱
Sonnert Postat 3 februari 2006 Trådstartare Postat 3 februari 2006 (redigerat) har för mig att dom har ganska stor tradition på pankaka i holland. när jag va lite åt jag pankaka där, sjukt stor med banan, sirap och vaniljsocker på 😛 Edit: det fanns även många pankaks-stånd 😳 i bullgarien Redigerat 3 februari 2006 av Sonnert
mornel Postat 3 februari 2006 Postat 3 februari 2006 Men nu är det pizza vi ska tala om och inte pannkakor och crêpes!
wonderboy Postat 3 februari 2006 Postat 3 februari 2006 Folk som "moddar" sin pizza har missat en grej. Just den de ingredienserna finns på en annan pizza lite längre ner i samma lista. Jag känner ett flertal som vill ha sin Calzone "icke inbakad och med ananas, tack!" Jag brukar be om en Quattro utan Staggioni.
musik (oregistrerad) Postat 3 februari 2006 Postat 3 februari 2006 Ok... men har ni inte fattat att många pizzerior tydligen inte klarar av att lyfta bort en grön paprika, eller pressa över lite färsk vitlök, eller lägga på några jordnötter? "Vi har tyvärr ingen sån", är en stående kommentar. 😄 :musik
Sonnert Postat 4 februari 2006 Trådstartare Postat 4 februari 2006 (redigerat) jag åt en kebab-pizza igår 😎 med platta kanter och svarta oliver på mmmmmm Redigerat 4 februari 2006 av Sonnert
Sonnert Postat 4 februari 2006 Trådstartare Postat 4 februari 2006 Oh oh! Ett viktigt kapitel. HUR äter ni pizzan? slicar, random-bitar eller från mitten och ut 😎 Jag börjar med att äta upp det tråkigaste, nämligen kanterna, och jobbar mig sedan inåt mot mitten. Japp japp
Recommended Posts
Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera
Du behöver vara medlem för att delta i communityn
Bli medlem (kostnadsfritt)
Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!
Bli medlem nu (kostnadsfritt)Logga in
Har du redan en inloggning?
Logga in nuLogga in här.