Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2006 del 1


tordA

Recommended Posts

Annons
  • Svar 12k
  • Created
  • Senaste svar

Postat mest i detta ämne

  • Pazo

    2401

  • Pico

    1657

  • Gote

    1453

  • mornel

    1391

Postat mest i detta ämne

Å fy!

Jag fick just plötsligt en konstig smak i munnen.

Har aldrig kännt den förr.

En blandning av metall och unk(?).

Märkligt.

edit: typ som gammalt lagrat snor som man får upp på morgonen när man är förkyld fast 1000* starkare smak.

så ok jag har känt smaken förr fast inte i denna kalibern b189.gif

Redigerat av Sonnert
Link to comment
Dela på andra sajter

Å fy!

Jag fick just plötsligt en konstig smak i munnen.

Har aldrig kännt den förr.

En blandning av metall och unk(?).

Märkligt.

edit: typ som gammalt lagrat snor som man får upp på morgonen fast 1000* starkare smak.

så ok jag har känt smaken förr fast inte i denna kalibern b189.gif

😆

Link to comment
Dela på andra sajter

Kom på att jag har massa fisk i frysen sen metandet förra semestern...-kan man äta den nu? (små jävla aborrar)

Man kan. Men jag tror inte att man bör. Fisk håller bara ett par månader i früsen... 😆

Link to comment
Dela på andra sajter

Kom på att jag har massa fisk i frysen sen metandet förra semestern...-kan man äta den nu? (små jävla aborrar)

Man kan. Men jag tror inte att man bör. Fisk håller bara ett par månader i früsen... 😆

Gör den? Ojsan skojsan.

Link to comment
Dela på andra sajter

Kom på att jag har massa fisk i frysen sen metandet förra semestern...-kan man äta den nu? (små jävla aborrar)

Man kan. Men jag tror inte att man bör. Fisk håller bara ett par månader i früsen... 😆

Gör den? Ojsan skojsan.

Frysen är ju ingen permanent lagringsplats. Den saktar bara ner processen.

Link to comment
Dela på andra sajter

Kom på att jag har massa fisk i frysen sen metandet förra semestern...-kan man äta den nu? (små jävla aborrar)

Man kan. Men jag tror inte att man bör. Fisk håller bara ett par månader i früsen... 😆

Gör den? Ojsan skojsan.

Frysen är ju ingen permanent lagringsplats. Den saktar bara ner processen.

Så kan det gå när man är vegetarian hela livet. Jag har verkligen ingen koll på vad som händer med animaliska produkter allt eftersom tiden går.

Link to comment
Dela på andra sajter

Kom på att jag har massa fisk i frysen sen metandet förra semestern...-kan man äta den nu? (små jävla aborrar)

Man kan. Men jag tror inte att man bör. Fisk håller bara ett par månader i früsen... 😆

Gör den? Ojsan skojsan.

Frysen är ju ingen permanent lagringsplats. Den saktar bara ner processen.

Så kan det gå när man är vegetarian hela livet. Jag har verkligen ingen koll på vad som händer med animaliska produkter allt eftersom tiden går.

Vi frös ned bananer för ett tag sedan (skull visst vara till nån efterrätt) Dom blir stenhårda...hårdare än kryptonit. Säkert.

Link to comment
Dela på andra sajter

Kom på att jag har massa fisk i frysen sen metandet förra semestern...-kan man äta den nu? (små jävla aborrar)

Man kan. Men jag tror inte att man bör. Fisk håller bara ett par månader i früsen... 😉

Gör den? Ojsan skojsan.

Frysen är ju ingen permanent lagringsplats. Den saktar bara ner processen.

Så kan det gå när man är vegetarian hela livet. Jag har verkligen ingen koll på vad som händer med animaliska produkter allt eftersom tiden går.

Vi frös ned bananer för ett tag sedan (skull visst vara till nån efterrätt) Dom blir stenhårda...hårdare än kryptonit. Säkert.

Om man fryser bananer blir de väl lite som glass?

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...