Jump to content
Annons

pizza och synth


kosmonaut

Recommended Posts

Annons
musik (oregistrerad)

Hej!

Jag trodde att det skulle handla om att kosmonaut "firade" sitt synthinköp med en pizza. Men nu var det inte det saken gällde!

Hur kan kosmonauts inlägg vara 0? Borde det inte vara inlägg nr 1? Eller räknas inte hans/hennes inlägg?

😆

:musik

Redigerat av musik
Link to comment
Dela på andra sajter

Hur kan kosmonauts inlägg vara 0? Borde det inte vara inlägg nr 1? Eller räknas inte hans/hennes inlägg?

Inlägg i OT-forumet räknas ju inte, serru. 😲

Så om kosmonaut håller sig här i denna hörnan kan han skriva jääääääättemånga inlägg och fortfarande ha sin fina nolla. Och slå nåt rekord av nåt slag.

Vad tror du om det, kosmo? 🥰

Link to comment
Dela på andra sajter

Vad är det goda för din del?

hemgjorda linsbiffar med potatismos, mosade lingon och grönpepparsås?

mm.

~ f

som lämnade blod idag..borde fler göra!

edit:

Varför inte göra en rund synt med lite knappar och rattar huller om buller, så den ser ut som en pizza?

jag gillar kon-/re-ceptet! Total Pizza Control. tror du man kan släppa en VSTi-synth i samband med den här för lite cheesigare ljud?

Redigerat av force_fEd
Link to comment
Dela på andra sajter

En kille jag känner brukade döpa sina synthar. Namnen tryckte han ut på en gigantisk Dymo-apparat och tejpade över deras ursprungliga namn, t ex Roland Jupiter, Yamaha DX 7 etc.

Istället fick de mer "fantasieggande" namn. En dag när han repade med sin grupp, ställde han ifrån sig en burk folköl ovanpå synthen han kallade "Liderlighetens pöl". Denna synth var en mycket bra synth, full med användbara ljud.

Nu ville det sig inte bättre än att han råkade knuffa till ölen så att den rann ner i synthen och bildade just en pöl. Synthen började spraka och ha sig och låste sig sen så att den endast funkade med ett enda ljud, "Stack Of Flutes". Denne kille var en skön och lite annorlunda kille med taskig ekonomi (efter att ha köpt på sig ett gäng synthar samt ett hyfsat PA). Genast gav han sig på uppdraget att vända en nackdel till en fördel. I de låtar som spelades framöver förekom det enerverande ofta flöjtsektioner. Det fanns ingen hejd för i vilka musikaliska sammanhang de kunde dyka upp. Vi hörde ett antal spelningar med denna fina orkester och det var alltid lika roligt när dett flöjtljud dök upp, för det gjorde det i var och varannan låt.

Nåväl, fyra år efter denna incident så har jag blivit inbjuden att jamma med denna kille och några andra. Bäst vi står där och harvar med vårt jam, hörs ett djävulskt liv ur PA:t. Det kommer från "Liderlighetens pöl". Vi slutar alla spela och stirrar förhäxat på killen som i sin tur pillar frenetiskt med att få stängt av allt.

När allt är tyst och vi hämtat oss från chocken, slår han på sina synthar och "Liderlighetens pöl" funkar igen! Som han jammade loss efter det!

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...