Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden (a k a Längstah) 2023


CHAE

Recommended Posts

Annons

Det var nog ett fint rim på Al Bundy-tiden, men numera är det nog inte gångbart att basera en hel låt på att ens partner ska hämta en öl åt en. 

"Girl, får jag köpa dig en öl? Du kan bjuda nästa gång, eller swisha om du vill. Jag köper dig inte som en prostituerad, haha. Ja alltså, vi kan väl sätta oss och pra... nähe? Ok. Vakten? Varför ropar du på vak.. SLÄPP MIG, SLÄPP SA JAG, JAG KAN GÅ SJÄLV! Jaha, kan jag få min jacka då? SKA JAG STÅ HÄR UTE OCH FRYSA!? VafaAAAn! FASCIST!"

Ja, där har du en text som heter duga!

  • Gilla 1
Link to comment
Dela på andra sajter

14 minuter sedan sa Neosus:

Nu jädrar är det polisingripande och hojtande på andra sidan gatan.. 

*spännande*

Hm, det var ett par månader sedan det hände här här. Lite fyllebråk då bara. Smått underhållande sett från första parkett (balkongen). Å andra sidan det här ett väldigt lugnt område, det är hela 2 år sedan en blev knivad här.

Jaha, vad verkar problemet vara där då? För mycket hembränt? Eller har gängen gjort det oundvikliga och flyttat ytterligare några snäpp uppåt i landet för att finna "frid" till sina göromål?

Någon försökte ta sitt liv vid järnvägsstationen over here idag dock. Polis och ambulans senare tillkallades och allt gick bra. Förra sommaren var det dock en som lyckades. En kollega såg det hända, sådant glömmer man aldrig. Djupt tragiskt.  

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...