Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden (a k a Längstah) 2023


CHAE

Recommended Posts

Annons

Hmm kollade min veckostatus i Samsung health. Snittar tydligen 60kh när jag är ute och går. Eller kan de ha att göra med att jag gått mycket på tåg som går i 120-200kmh en hel del. Sista kvällståget hem brukar vara så tomt att man kan ta en hyfsad lång promenad utan att störa folk om man växlar mellan över och nedervåningen på dem. 

Men nu blir det Frozen Coke, så laters all! 

 

Redigerat av -k9-
Link to comment
Dela på andra sajter

Nu undrar mina två favorit finlandssvenskor om jag vill med och basta. Men är lite osäker på om jag har vätska nog i kroppen för det. Såg inte min kamelpuckel som jag har under hakan lite tom och sladdrig ut? 

Link to comment
Dela på andra sajter

Just nu sa slejnard:

Klart du ska med. Hur ofta dyker en sån chans upp???

Två gånger i veckan, minst. 😉 

Så här års bor de i sommarstugan som deras familj har i krokarna. Badtunna och vedbastu vid en sjö, som sig bör. Mitt ute i skogen så det är inte ofta som folk råkar ta sig dit heller. Några båtar som fiskar då och då på sjön bara.

Värre på vintern när det är snöskotrar som susar förbi bara några meter i från bastun vid sjön...

  • Gilla 1
Link to comment
Dela på andra sajter

1 minut sedan sa Neosus:

Vikket najsigt tåg! 👍

Jo det är OK men störigt att de inte har någon servering på det bara. Men det finns ju alltid pressbyråer där man byter tåg iofs. 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

Insåg att jag ju gått nästan 1,5 mil totalt idag. Om man räknar med morgonens och middagens hundpromenad med. Men nu blir det bara en tur så att de kan rastas innan sängen. 

Tänkte se om jag hittar min billiga bandmikrofon som tar upp i ett mönster av två åttor. Borde passa bra att micka 12an med. Älskar den micken på min vanliga sexa. Men det är ju en grand auditorium kropp på den, medans 12 är en dreadnought. Så det ska bli kul att höra skillnaden på dem med. Men det får bli imorgon det. 

Link to comment
Dela på andra sajter

3 timmar sedan sa drloop:

Har gjort en "resampling" av en stratta där jag fejkar dynamiken med hjälp av lite digitala fix. Blev rätt coolt.

 

Ska lyssna när jag har piggare öron. 

Link to comment
Dela på andra sajter

Gick ut med hundarna och fick sådan frossa att jag funderade på att värma bastun här hemma istället. Insåg att det nog är vätskebrist och/eller värmeslag hag har. Får bli en vända med först varmt vatten och sedan svalare innan sängen. Har hällt i mig minst en liter vatten, men kroppen tar ju inte upp det så fort. Hundarna och jag var överens om att vi gått tillräckligt idag. De gick 75 meter och gjorde redan där sina behov och så vände de självmant hem igen. Nu ligger de och trynar i sängen och undrar varför jag inte kommer ner och lägger mig jag med. 

Link to comment
Dela på andra sajter

5 minuter sedan sa -k9-:

Ska lyssna när jag har piggare öron. 

Lyssnade nu. Låter ju som ett coolt elpiano, tycker jag. I alla fall just nu när mina öron är helt slutkörda. 

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...