Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden (a k a Längstah) 2023


CHAE

Recommended Posts

Annons
drloop (oregistrerad)
3 timmar sedan sa Neosus:

...för de är väl i pärkällarn man sätter potäter va eller näe? 03-03.GIF.bd061e76adea49287e64c455299ca258.GIF

 

2 timmar sedan sa Dark Of Light:

Pommes! Gäller bara pommes sättningar.

Tänker ni inte på pommes fritzl nu?

  • Haha 1
Link to comment
Dela på andra sajter

Märkligt att det ställer till det för mig att det blev smidigt med både de som köper mina mikrofoner och med köpet av gitarr som jag själv gjort.

Skulle ha både köpt gitarren och lämnat mikrofonerna i Västerås imorgon. Men bägge valde att komma hit idag och lämna/hämta själva. De kom dessutom i samma bil, då de lirar tillsammans tre gånger i veckan. Lite osmidigt då att jag bokade tåg hela vägen till Stockholm, då jag ändå skulle varit halvvägs i Västerås. Så nu blir det en natt hos polare i Stockholm igen. Dock ingen Snigel planerat denna gång. 

Link to comment
Dela på andra sajter

Fördelen med min är att den ändå är lättspelad. Det svåra är högerhanden som måste komma åt den lilla strängen ovanför den riktiga strängen. Var en Taylor 150e som jag köpte tillslut. Fick sälja fyra mickar och två gitarrer för att ha råd med den. Men det var det nog värt. Har haft en regel om en sak in, två saker ut, då jag samlat på mig så mycket prylar. Nu får det dock räcka med att köpa saker. Bara sådant som har med att färdigställa liverummet/studion från och med nu. Måste ju börja spela in det jag redan har skrivit. Blir nog en skiva influerad av Woody Guthrie till att börja med. Lyssnade på honom innan jag snöade in på Hästjazz Leno 😉 Bra spaning från vem det nu var, DOL tror jag det var, men är osäker. Alltså att Ricky Skaggs ser ut som en Hästjazz (Jay) Leno. Nu när vi pratar om Skaggs så börjar det ofta med "Vad heter han... Hästjazz Leno.. du vet...) 😄

Ska lyssna en massa på Slej så att jag kommer i skrivamusikmood igen. 😉 

  • Gilla 1
Link to comment
Dela på andra sajter

10 minuter sedan sa slejnard:

SOVER DU??? 

Fick för mig att köra en tvättmaskin. 

Men jag sov 4 timmar på eftermiddagen då jag ju viste att jag skulle iväg tidigt imorgon. Har ju lärt mig att sömnplanera pga av min kroniska sömnstörning. 

Redigerat av -k9-
Link to comment
Dela på andra sajter

Jösses! Kollade jus Rapports 19:30 sändning. Kändes konstigt att se ett brandsläckningsplan störta sådär. Det dyker ner för att vattenbomba men slår ena vingen i träd bakom. Störtar och exploderar genast. 

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...