Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden 2022 (alias Längstah)


Dark Of Light

Recommended Posts

Annons

Nej. Det är klart. Det är tidsparadoxen. Du kan ju inte minnas det du inte varit med om än i framtiden. Men det roliga är att du inte mindes det du gjorde t ex idag, då när du var i framtiden för det var en annan tid i en annan dimension. Luriga grejor och då har jag inte ens öppnat någon öl ännu...

Link to comment
Dela på andra sajter

Ja, alltså. Tänk dig att man öppnar en öl fast innan ölen vet du ju inte vad som kommer att hända. Men du minns vad som hände igår. Efter 4 öl lever du i högsta grad i nuet. Efter öl #8 börjar saker flyta ihop. Du minns vad som hände igår men inte vad som hände nyss. Efter 10 öl vet du inte vad som händer nu eller vad som hände igår. För dig där och då kunde du lika gärna befunnit dig i gårdagen. Men det kan du ju inte minnas eftersom du är här och nu. Dagen efter minns du att det hänt saker men inte vad, men plötsligt kommer du ihåg vad som hände i förrgår. Solklart.

Link to comment
Dela på andra sajter

13 timmar sedan sa slejnard:

Epic k9! Gillar melodin och tycker inte midi avslöjar sig för mycket. 

Tack! Men jag var så missnöjd att jag skrotade hela den grejen och sparade bara resultatet som redan var exporterat. Bra att lyssna på för att höra vilka fel jag själv tycker att jag gjorde där. 

  • Gilla 1
Link to comment
Dela på andra sajter

2 timmar sedan sa slejnard:

Nej Tilly får sin mat. På bilden en uppstoppad äkta varg som får vakta ”symboliskt”. Råkade infinna sig i samma rum som jag var i med musiken. 

Ja, jag skojade med dig bara. Snygg, om än en kontroversiell pjäs.

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...