Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden 2022 (alias Längstah)


Dark Of Light

Recommended Posts

Annons

Konstprojektet "Vi förlängs av snö-Chilla morfars häst" är ett unikum inom konstsverige! Faktum är att jag gillar det! Och idén att låta melodin gå baklänges men lägga sången rätt låter som rätt väg att gå.

8/5 Maxitrosor.

 

Skitprat.

Är han sjuk eller inte den där Putin? Blodcancer rykten har florerat med detaljer som att han har dubbelgångare för att han inte orkar att gå på alla event, till att hans avföring samlas upp i burkar. Dels för anal(!)ys men också för att ingen ska kunna oförhappandes ta prover och avslöja sanningen.

Någonstans anar man ju propaganda värdet i dessa "nyheter". Motståndarsidan (ungefär resten av världen) tävlar i raskt takt att sprida dylika rykten. Vem ska man tro på som den gode DiLeva skaldade. Men tänk om han är sjuk?

Sanningen skulle vara förödande för Putin. En svaghet i personligheten! En kroppslig defekt! En spricka i fasaden? Ett fel i detta praktexemplar till karl? Nej, så kan han ju inte ha det förstås. Men i dessa tider då sanningar läcker ut på nätet från de mest hemliga skrymslen växer ju sig frågan starkare...

Hur lång tid kommer det att ta innan avföringsburkarna dyker upp på eBay för hugade spekulanter? Vad skulle ni ge för en burk Putinbajs? Han är ju egentligen inte speciellt populär men ständigt aktuell. Finns det andra personers bajs man skulle kunna tänka sig att spekulera på hellre att ha som bokhylleprydnad?

En burk Mia Parnevikbajs kanske inte skulle få plasten att lämna fodralet men en nätt samling Elvisbajs kanske? Vore man beredd att ge mer för en burk Pamela Andersonbajs än för ett prov färskpressat från Führerbunkern -45?

Vilken konversationspjäs! Eller konservpjäs om man så vill. En något små stel middagsbjudning kan få en helomvändning när man plötsligt tar fram en burk Mozartkulor. Ett nyårsfirande som förvandlats till ett kaos av brännskador, bråk och alkoholinducerad grälsjuka kan vändas till en succé av oanat slag efter att en burk Kicki Danielssonbajs landat på matsalsbordet.

Problemet är ju förstås proveniensen. Hur bevisar man äktheten? Inte vill man betala dyrt för en burk Nixonbajs men egentligen bli blåst när det i själva verket är säljaren som gjort i från sig i burken.

En autografs äkthet kan ju lätt verifieras med t ex en selfie vid skrivtillfället eller personer som bevittnat händelsen, men det här..?

Näeh... Bäst att låta bli men frågan kvarstår. Är han sjuk den där Putin?

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...