Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden 2022 (alias Längstah)


Dark Of Light

Recommended Posts

Annons
3 timmar sedan sa CHAE:

Du, det är inte lördag än.

Valde att bara steka någons färdigstoppade korv. Blev gott en bratte med pompa, så det så. 

Link to comment
Dela på andra sajter

Snyggt producerat vad gäller instrumentering. Inte helt övertygad sångmässigt, men det kan det ju finnas fler orsaker till. Vocoder-bitarna var sjukligt snyggt iaf.

Att alla instrument och sången körde unisont genom alla refränger blev lite enformigt kanske. Lite bananer i slutet hade livat upp.

  • Gilla 1
  • Tack! 1
Link to comment
Dela på andra sajter

Håller med Fidden. Det låter snyggt!

Meeen den här får mig tveksam och vacklande och jag kan inte riktigt säga varför... Som låt fungerar den här inte riktigt för mig. En ren smakfråga antar jag? Är van vid dina progg doftande rockalster och dom är bra. Egensinniga, lätt identifierade. Bra skit på egna ben så att säga. Känns dock här som om du försöker göra pop men har fortfarande en fot kvar i rockträsket.

Absolut inget fel i det i sig.

Jag gillar verkligen när man blandar genrer och stilar men då måste det vara välblandat. Den här låten känns lite svår identifierbar för mig bara. För mjuk för rock. Lite för ofärdig för pop? Den blommar inte ut. Det exploderar inte i refrängen. Antagligen ligger felet i det här fallet hos lyssnaren (jag).

Är det för att jag saknar din röst? Mycket möjligt, din musik är väldigt personlig och svår att jämföra med andra. Med rätt prodd & arr kunde den här göra sig på ett dansgolv.


Kanske är det vad jag försöker få fram här..?

Sången är jag också lite skeptisk till. Både produktionsmässigt men även hantverksmässigt. Det svajar här och var, rätt så tydligt t ex vid 1,13. Känns lite som om man med effekter försöker gömma saker och missar i sången. Rösten i sig låter klar och fin, kanske fattas det lite självförtroende? Eller några omtagningar.

 

Jah ja. Det här blev ju en djävla slakt känner jag nu. 😳 Du får verkligen inte se detta som en sådan! Det krävs mer jobb på låten bara. Med tanke på att du lägger upp alster till radiokanaler mm så känner jag att även kritiken får bli högre. Speciellt om du ska framföra låten i ditt Teh Slej Äggsperience Theme Pork. 😁

 

 

 

 

 

 

 

Språkpolisen informerar.

Innocent children that´s falsely thought låter märkligt. Kanske det ska vara:
Innocent children who´s falsely taught.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frågan är om det är kpd nu?

  • Gilla 1
  • Tack! 1
Link to comment
Dela på andra sajter

Jobbigt att jag nästan har råd att köpa den senaste kyrkan jag kollade på. Det som är dumt med den är delvis att det går så få bussar till det området, men tillräckligt många för att jag ska kunna klara mig. Det andra är att det är direktverkande el som uppvärmning. Men samtidigt så skulle det inte vara så svårt att sätta in luftvärmeväxlare och golvslingor i både bostaden och själva kapellet. 

Vore ju kul att få till en studio som man kan hyra ut för en billig peng med. 

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...