Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden 2021 (alias Längstah)


CHAE

Recommended Posts

Annons
1 timme sedan sa slejnard:

Klart du gjorde 🤩

En god demon! 😍 Another Längstah first! 

8 minuter sedan sa CHAE:

Såg någon typ av sammandrag av OS-invigningen och det vart ju tänligen fjuttigt.

Har inte sett den men har hört att de har skurit ner budgeten ordentligt. Japan är ändå världens tredje största ekonomi så de hade kunnat slå till med stora trumman, men coronan stör.... Bra tanke även om jag hade styrt det hela så hade det blivit uppskjutet till nästa år.

Link to comment
Dela på andra sajter

On 2021-07-23 at 23:45 sa CHAE:

Shit vilket drama!😱

Mm samma här men det här är något av det mest iskalla; planera och iscensätta ett terrordåd av den här magnituden är… Ja, det är fan svårt att sätta ord på det. Svårt att ta in också. Oerhört svårt.
Läste nyligen någonstans att aset vart helt kall även i rätten och t o m garvade men när hans eget, otroligt rubbade, s k ”manifest” lästes upp bröt han ihop. Då, liksom.

Nåja, skadan är skedd men en yttepyttevinst är att han faktiskt sitter i förvaring och kommer förmodligen att sitta där livet ut.

Såg alla de delar av hans rättegång som sändes live både de delar som gick via video och de via audio (pga. i rätten presenterade blodiga bilder & material), har tagit del av FUP med mer detaljer och kan bara instämma. Ibland log han, skrattade även men precis som du säger, under uppläsandet av delar av hans manifest då blev han rörd. MEN även ibland under vissa av de överlevandes vittnes uppgifter. Kändes som han ibland kom på vad han gjort men ibland inte.

Mm, vid förvaring ska enligt Norsk lag, rätten fastställa en tidsram som inte får understiga 10 år, och inte får överstiga 21 år. Den fastställda tidsramen kan vid behov förlängas med upp till 5 år i taget. Det finns ingen fastställd gräns för hur många gånger tidsramen kan förlängas = karln får ALDRIG komma ut igen levande.

Åter igen, utan att verka märkvärdig. Jag har sett mycket död, blod och elände men det här berör mig djupt i min (förmodligen) skadade själ. Det är så beräknat och kallt. Enligt uppgift så ska han tagit droger för att klara uppgiften lättare. Knepigt med tanke på hans personliga övertygelse över "the cause" eller kampen som han verkade för. En riktigt feg djävel...

Ge mig en mörk källare. En pall. Han fastspänd och jag med en polygrip och ett par synålar.

 

Ge mig en kvart...

Link to comment
Dela på andra sajter

T ex:

Vestibulen, mitt emellan jord och helvete straffas de likgiltiga, genom att tvingas jaga en blank fana, själva jagade av getingar, flugor och larver.

Första kretsen: De okristna, de födda före Jesus, de som kämpade för det rätta men inte hade den rätta tron. Straffet är ett evigt liv som det på jorden.

Andra kretsen: De vällustiga (sexuellt utsvävande) blåser omkring i en storm. (Gissa varför jag hamnade här...)

 

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...