Jump to content
Annons

Recommended Posts

Postat

Jag fick höra idag av en polare att man skall lägga bassträngarna i en kastrull med Bruna Bönor, för då skall det bli en speciell klang i dom! Det skall finnas ett ämne i Bruna bönor som skall vara effektivt!

Är det någon som hört talas om det! eller är det bara ett skämt!!??

Annons
Postat
Jag fick höra idag av en polare att man skall lägga bassträngarna i en kastrull med Bruna Bönor, för då skall det bli en speciell klang i dom! Det skall finnas ett ämne i Bruna bönor som skall vara effektivt!

Är det någon som hört talas om det! eller är det bara ett skämt!!??

Hahaha. Ok, jag kan ingenting om detta. Men jag tycker att det låter 1 april!

Har förövrigt hört att man inta ska koka strängarna.

Postat

Glöm inte att montera av strängarna från elbasen först; om du råkar få med en bit elbashuvud, kan jag påpeka att stämskruvarna har en ogynnsam effekt på totalkryddningen.

Stekt fläsk är annars ett helt ok alternativ till bruna bönor.

Lasse Mongo (oregistrerad)
Postat

rent fett ska det va! inget annat så de blir hala och sköna, annars kan man ta fel på dem och lunchen.

mer sprit nu för annars orkar jag inte mer....

Postat
Glöm inte att montera av strängarna från elbasen först; om du råkar få med en bit elbashuvud, kan jag påpeka att stämskruvarna har en ogynnsam effekt på totalkryddningen.

Stekt fläsk är annars ett helt ok alternativ till bruna bönor.

Skall man göra det??

Fläsket menar jag?

Postat
rent fett ska det va! inget annat så de blir hala och sköna, annars kan man ta fel på dem och lunchen.

mer sprit nu för annars orkar jag inte mer....

Men om man är allergisk mot fett, kan man ha handskar på sig när man fettar in strängarna.......Vet du egentligen vad du pratar om när det gäller att få klang i strängarna.....Jag tror ändå på det här med Bruna bönor!!!

Postat
Skall man göra det??

Fläsket menar jag?

Uttryckte jag mig lite slarvigt? jag försöker igen: Ja, jag steker fläsket; det blir bättre så! Och det känns lite overkill med ett hekto strängar, men lite broccoli till är ok!

Lasse Mongo (oregistrerad)
Postat
rent fett ska det va! inget annat så de blir hala och sköna, annars kan man ta fel på dem och lunchen.

mer sprit nu för annars orkar jag inte mer....

Men om man är allergisk mot fett, kan man ha handskar på sig när man fettar in strängarna.......Vet du egentligen vad du pratar om när det gäller att få klang i strängarna.....Jag tror ändå på det här med Bruna bönor!!!

koka dem i fett och låt dom sedan drypa av lite så ska du se att det blir bra, handskarna kan du ha på dig när du spelar sen det ger ett schysst extra sound åt det hela.

nä nu måste jag bli riktigt dyngrak innan jag klarar av mer...

Postat
rent fett ska det va! inget annat så de blir hala och sköna, annars kan man ta fel på dem och lunchen.

mer sprit nu för annars orkar jag inte mer....

Men om man är allergisk mot fett, kan man ha handskar på sig när man fettar in strängarna.......Vet du egentligen vad du pratar om när det gäller att få klang i strängarna.....Jag tror ändå på det här med Bruna bönor!!!

koka dem i fett och låt dom sedan drypa av lite så ska du se att det blir bra, handskarna kan du ha på dig när du spelar sen det ger ett schysst extra sound åt det hela.

nä nu måste jag bli riktigt dyngrak innan jag klarar av mer...

Tack för all hjälp!

Ni är jättesnälla som hjälper mig med detta, skall ut i köket och jobba lite med strängarna, sköt om er så hörs vi snart igen!!

Lasse Mongo (oregistrerad)
Postat
rent fett ska det va! inget annat så de blir hala och sköna, annars kan man ta fel på dem och lunchen.

mer sprit nu för annars orkar jag inte mer....

Men om man är allergisk mot fett, kan man ha handskar på sig när man fettar in strängarna.......Vet du egentligen vad du pratar om när det gäller att få klang i strängarna.....Jag tror ändå på det här med Bruna bönor!!!

koka dem i fett och låt dom sedan drypa av lite så ska du se att det blir bra, handskarna kan du ha på dig när du spelar sen det ger ett schysst extra sound åt det hela.

nä nu måste jag bli riktigt dyngrak innan jag klarar av mer...

Tack för all hjälp!

Ni är jättesnälla som hjälper mig med detta, skall ut i köket och jobba lite med strängarna, sköt om er så hörs vi snart igen!!

det är ok, du kan även fetta in trumsetet då blir det ett jäkla glid på dina låtar ska du se!

vi hörs då och schkåll påre tamefan

Postat
rent fett ska det va! inget annat så de blir hala och sköna, annars kan man ta fel på dem och lunchen.

mer sprit nu för annars orkar jag inte mer....

Men om man är allergisk mot fett, kan man ha handskar på sig när man fettar in strängarna.......Vet du egentligen vad du pratar om när det gäller att få klang i strängarna.....Jag tror ändå på det här med Bruna bönor!!!

koka dem i fett och låt dom sedan drypa av lite så ska du se att det blir bra, handskarna kan du ha på dig när du spelar sen det ger ett schysst extra sound åt det hela.

nä nu måste jag bli riktigt dyngrak innan jag klarar av mer...

Tack för all hjälp!

Ni är jättesnälla som hjälper mig med detta, skall ut i köket och jobba lite med strängarna, sköt om er så hörs vi snart igen!!

det är ok, du kan även fetta in trumsetet då blir det ett jäkla glid på dina låtar ska du se!

vi hörs då och schkåll påre tamefan

Kan man smörja in trummorna ochså?

Tack igen!!!

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...

Viktig information om kakor (cookies)

Vi har placerat några kakor på din enhet för att du bättre ska kunna använda den här sajten. Läs vår kakpolicy och om hur du kan ändra inställningar. Annars utgår vi från att du är bekväm med att fortsätta.