Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2017 (alias Längstah)


CHAE

Recommended Posts

Annons
1 hour ago Neosus sa:

Spela några coola ackord... på trummorna! :blink:

..och bas och gitarr. 

Kör några tunga riff så lyfter det inte så förbannat.

1 hour ago Vesuvius sa:

Inte ett inlägg i storforum på över ett dygn.

Mmm.... Det ordnar sig säkert med tiden. Vet inte hur många inlägg (förutom våra här inne) det görs en normal helg. Kanske inte så många då heller? Helt klart är att dessa uppgraderingar/ny server strul ställer till det. Djupt tragiskt egentligen...

Link to comment
Dela på andra sajter

http://johnnybode.com/johnny-bode-priset-2017-till-mona-sahlin/

Johnny Bode-priset till Mona Sahlin med följande motivering:

"Johnny Bode-priset delas normalt ut främst till artister och andra kulturpersonligheter. I år har vi dock valt att uppmärksamma det svenska politiska etablissemangets mest uthålliga skandalkändis.

Det speciella med Mona Sahlin är inte varje enskild incident i sig, utan att hon i likhet med Johnny Bode aldrig slutar förbluffa allmänheten med nya tilltag. Hon har likaså haft en enorm förmåga att göra comeback.

Vi är övertygade om att vi ännu inte sett det sista av Mona Sahlin, även om hon just nu kanske befinner sig ganska långt från när hon var statsministerkandidat. Till skillnad från Johnny Bode är hon nämligen mycket socialt kompetent och har inte för vana att rasera sina inflytelserika kontaktnät."

Priset består av ett diplom samt en summa pengar som Johnny Bode-sällskapet redan festat upp på en bättre restaurang. För Mona Sahlins del rör det sig om 5 891 kronor och 50 öre som sällskapet åt och drack gott för på Drottning Kristinas Jaktslott i Göteborg under sitt årsmöte den 5 januari. Kvittona har bifogats diplomet som vi skickat till Sahlin. Dessutom skänker vi henne ett par vita handskar med Johnny Bode-sällskapets logotyp på.

Grattis-768x576.jpg

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...