Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2017 (alias Längstah)


CHAE

Recommended Posts

2 hours ago ewroL sa:

Mariah Carey är röd och medlem i Illuminati (en satanisk organisation).

 

stay out!

 

senast såg jag henne springa omkring i en kostym gjord på döda spindlar och köpte in massa blommor ...
Jag gissar på att hon kommer förlora sin själ en dag eftersom hon har ett avtal om framgång.

Stohoora hundar faller ner från taket. Vilka djävla färger!!!! Jag är i ett hus fullt med folk med bröstvårtor som förföljer mig i timmar. Mina tapeter är väldigt intresserade av ett förhållande med Ernst Kirschteiger. Vi har alla blivit märkta av drottningen av Venus. Har tänkt på att mycket av det vi importerar kommer från andra länder? Omringade som vi är av astrozombies lever vi skuggan av en nukleär sammansvärjning i fyrfärg med en svag doft av äldre herre och hårbotten. Vi är klippta ur samma tygstycke som oscillerar i takt med universums trumslag. Jasså?

  • Haha 1
Link to comment
Dela på andra sajter

Annons
3 minutes ago ewroL sa:

 

är det här ful sång?

När gud luggas, känns det. Blixten korsar bröstet. Det är du Zuma, men jag kan ha fel, belysningen är dämpad härinne. Den universella pulsen som bara Fjodor minns. Vi har alla blivit kallade av den Neptuniska brottsbekämpnings styrkan Xodos. De sänder röstmeddelanden till mig när jag sover i garderoben ity i micron får jag inte plats. Ranelid är ingen författare, det är en frisyr.

Link to comment
Dela på andra sajter

2 hours ago ewroL sa:

<oj jävlar då.

Asså vad ska man tro egentligen om mörka aliens och deras eteriska teknologi?

Vad är verkligheten egentligen? Fryspåsar? Har ni någon gång känt på ett svampmoln, smakat på en känsla eller lagt hand på en mänsklig själ? Vad är det där till vänster? Har ni någon gång älskat med ett ostron? Vi kliver i och ur verkligheten i varje ögonblick, varje andetag. Ändå insisterar vi att se på allt med ytliga ögon.

En pincett?

Nej, tack.

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...