Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2017 (alias Längstah)


CHAE

Recommended Posts

Annons

Ska bli intressant att se hur Trump tar hand om "Rocket Man".

Man kan undra vad som skulle hända med befolkningen i ett kollapsande Nordkorea. Det handlar om 25 miljoner människor.

Leder det till ett enormt flyktingproblem när det inte finns något att äta, eller kanske med en befolkning som är så van att inte göra något som dom inte får order om att dom bara blir sittande på plats?

Link to comment
Dela på andra sajter

Mmm. Visst är det så. Jänkarna har "befriat" länder och deras folk förut med tveksamma resultat. Det blir liksom aldrig riktigt bra, å andra sidan vad är? Att presentera demokrati som frälsning i en diktatur är som att klia sig med en stålborste.

Visst hjälper det för stunden men det kommer att blöda, sårskorpa att bildas och lik förbannat att klia igen. Det naturligaste vore väl åtminstone kulturmässigt att ge styret till Sydkorea men det är ändå en komplicerad fråga...

Det som fortfarande "förvånar" mig så väldigt är den rentav barnsliga retoriken från Hr Trumpen. Det verkar aldrig avta. Han lägger sig i saker som en president och ledare inte ska. All värdighet från ämbetet har försvunnit från det amerikanska presidentskapet. Att unge Hr Jong hålls med samma stil har vi ju hört i åratal.

kimtoon12.jpg?w=620

Redigerat av Dark Of Light
Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...