Per_a_55 Postat 23 juli 2005 Postat 23 juli 2005 Vem stal min öl? Det gjorde jag, sorry, skall inte ske igen Okej då, ska inte skvallra Tack Inget att tacka för, det var så lite så Men ändå, man vill ju inte känna sig dum Vad yrar du om? Inte vet jag, har du en öl till? Självklart, du kan få två AH, du är för snäll! Vet, men sån är jag! Den är god den här ölen mm, vet, vi tar en till va? varför inte två till? okej visste väl att ja kunde lita på dej vem? inte vet jag, håller inte du reda på det? håller reda på vadå? nåt är det väl? ölen kanske? dom ja! finns det kvar? jajamen, ett helt flak jag får några till då klart du får! Du är ju en kompis ju! schysst! skål då!
Per_a_55 Postat 23 juli 2005 Postat 23 juli 2005 Vem stal min öl? Det gjorde jag, sorry, skall inte ske igen Okej då, ska inte skvallra Tack Inget att tacka för, det var så lite så Men ändå, man vill ju inte känna sig dum Vad yrar du om? Inte vet jag, har du en öl till? Självklart, du kan få två AH, du är för snäll! Vet, men sån är jag! Den är god den här ölen mm, vet, vi tar en till va? varför inte två till? okej visste väl att ja kunde lita på dej vem? inte vet jag, håller inte du reda på det? håller reda på vadå? nåt är det väl? ölen kanske? dom ja! finns det kvar? jajamen, ett helt flak jag får några till då klart du får! Du är ju en kompis ju! schysst! skål då! skål!
Per_a_55 Postat 23 juli 2005 Postat 23 juli 2005 Vem stal min öl? Det gjorde jag, sorry, skall inte ske igen Okej då, ska inte skvallra Tack Inget att tacka för, det var så lite så Men ändå, man vill ju inte känna sig dum Vad yrar du om? Inte vet jag, har du en öl till? Självklart, du kan få två AH, du är för snäll! Vet, men sån är jag! Den är god den här ölen mm, vet, vi tar en till va? varför inte två till? okej visste väl att ja kunde lita på dej vem? inte vet jag, håller inte du reda på det? håller reda på vadå? nåt är det väl? ölen kanske? dom ja! finns det kvar? jajamen, ett helt flak jag får några till då klart du får! Du är ju en kompis ju! schysst! skål då! skål! FAN VAD NI TVÅ TJATAR!
Per_a_55 Postat 23 juli 2005 Postat 23 juli 2005 Bra gjort Per att få tyst på dom där två! Dom snodde ju en hel sida!
Per_a_55 Postat 23 juli 2005 Postat 23 juli 2005 Bra gjort Per att få tyst på dom där två! Dom snodde ju en hel sida! Jag vet, jag var tvungen att ryta till
Per_a_55 Postat 24 juli 2005 Postat 24 juli 2005 ja har skaffat ett pearl! 😲 Kadunk kadunk kadunk gdasch pysch
Per_a_55 Postat 24 juli 2005 Postat 24 juli 2005 JAG HAR SLUT KAFFE! 😕😳 Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp Köp köp köp köp kaffe då 😄
Fnykis Postat 24 juli 2005 Postat 24 juli 2005 ja har skaffat ett pearl! 😕 Vad för ett pearl? ett fiiint trumset! 😳 o mitt är ännu finare eftersom det är rött! men nu tänkte jag käka en sån här dammsugare. Adios Amigos! återkommer snart!
Pazo Postat 24 juli 2005 Postat 24 juli 2005 ja har skaffat ett pearl! 😕 Vad för ett pearl? ett fiiint trumset! 😄 o mitt är ännu finare eftersom det är rött! men nu tänkte jag käka en sån här dammsugare. Adios Amigos! återkommer snart! du kan ju inte bara lämna de så öppet nu när man är nyfiken!!! 😛 Hur fiiint då?...i Pearl skalan dvs 😉 😳
Fnykis Postat 24 juli 2005 Postat 24 juli 2005 (redigerat) ja har skaffat ett pearl! 😕 Vad för ett pearl? ett fiiint trumset! 😉 o mitt är ännu finare eftersom det är rött! men nu tänkte jag käka en sån här dammsugare. Adios Amigos! återkommer snart! du kan ju inte bara lämna de så öppet nu när man är nyfiken!!! 😛 Hur fiiint då?...i Pearl skalan dvs 😛 😳 jaa du om ja sa de skulle du få värsta blackouten eller nått! så ja tar min dammsugare och slår mej ner vid närmaste bord! 😄 Redigerat 24 juli 2005 av Fnykis
Pazo Postat 24 juli 2005 Postat 24 juli 2005 ja har skaffat ett pearl! 😕 Vad för ett pearl? ett fiiint trumset! 😛 o mitt är ännu finare eftersom det är rött! men nu tänkte jag käka en sån här dammsugare. Adios Amigos! återkommer snart! du kan ju inte bara lämna de så öppet nu när man är nyfiken!!! 😛 Hur fiiint då?...i Pearl skalan dvs 😛 😳 jaa du om ja sa de skulle du få värsta blackouten eller nått! så ja tar min dammsugare och slår mej ner vid närmaste bord! 😉 inget masterworks eller ett reference va? 😄
Fnykis Postat 24 juli 2005 Postat 24 juli 2005 ja har skaffat ett pearl! 😕 Vad för ett pearl? ett fiiint trumset! 😛 o mitt är ännu finare eftersom det är rött! men nu tänkte jag käka en sån här dammsugare. Adios Amigos! återkommer snart! du kan ju inte bara lämna de så öppet nu när man är nyfiken!!! 😛 Hur fiiint då?...i Pearl skalan dvs 😛 😳 jaa du om ja sa de skulle du få värsta blackouten eller nått! så ja tar min dammsugare och slår mej ner vid närmaste bord! 😉 inget masterworks eller ett reference va? 😄 hrrm.. "inga kommentarer" *host* nuuu... hrrm.. tänkte jag äta en dammsugare!
Recommended Posts