Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2016 (alias Längstah)


CHAE

Recommended Posts

carrots_2072993b.jpg?itok=gI2j3o3R

Det är en morot va? 😕

Dags att plåga er igen...

Våra "vardagsrums porta-inspelningar" fortsatte. Den här är en direkt uppföljare till den förra låten jag postade härom dagen, Kill In Silence. Den här heter The Hand (The Signs Of Millenium). Textmässigt fortsätter den på berättelsen. Det var så på den sena delen av -90 talet att man skulle anspela mycket på millenniet eller år 2000. Ni minns säkert hysterin kring att alla datorer skulle gå åt helvete vid millennieskiftet mm. Både Kill In... & The Hand var kraftigt inspirerade av denna TV-serie episod. Runt 2,45 i låten lägger en polare in en sånginsats.

Projektet fick också ett namn där i vardagsrummet, Nexus 6. Vad grannarna tyckte om ylandet vet jag inte...

https://soundcloud.com/user-78130018/the-hand-the-signs-of-millenium

Redigerat av Dark Of Light
Link to comment
Dela på andra sajter

Annons
k9 (oregistrerad)

Ska lyssna på låten när mina öron vaknat och kommit ikapp med dagen. Tror att de ligger kvar på kudden och nannar fortfarande. *GÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSP*

Link to comment
Dela på andra sajter

smileys-coffee-826223.gif Blir spaghetti & k-färssås idag. Det har jag bestämt. Alldeles själv... 😑 Ingen hejd på kreativiteten.

Varför postar du en bild med Epson reklam sådär? 😛

:blink:D-d-d-det ska vara en gräshoppa och troligen en morot. Redigerat av Dark Of Light
Link to comment
Dela på andra sajter

Så jag har börjat spela Bloodbourne igen, och hade stora problem med en boss precis i början. Som tur är så har Bloodbourne den funktionen att man kan kalla på hjälp från andra spelare (eller för den delen, själv hjälpa andra spelare). Dock är det riskfyllt för man kan lika gärna råka ut för invaders - spelare som istället för att hjälpa dig vill döda dig. 😆

Men jag hade tur och fick hjälp av en människa som...kickade bossen arsle TOTALT! Mitt första försök tog kanske tio minuter innan han lyckades döda mig, den här människan slog honom på typ 20 sekunder. xD Var tvungen att spara ner det på YouTube.

Link to comment
Dela på andra sajter

Nu är trappen färdigmålad! 😮 Körde trappstegen med ett lager golvfärg nu som toppskikt 😑

Så... nu sitter du fast där upp igen? 😆

Har Nordkorea bränt av en vätebomb 😳

Troligtvis inte. Smällen var registrerad seismiskt som alldeles för liten för det. Ett bokstavligt skrämskott skulle jag tro. Det där landets innevånare har levt i en påse alldeles för länge.

Är ofta emot att bara kliva in i andra länder och lägga sig i men Nord Korea... Bara nyhetsuppläsarna beter sig som de läser högtidligt upp kommunikéerna under vapenhot.

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...