slejnard Postat 19 september 2015 Postat 19 september 2015 Skumt! Kommer till första inlägget när jag trycker nästa sida?
Den Gode Postat 19 september 2015 Postat 19 september 2015 Skumt! Kommer till första inlägget när jag trycker nästa sida? Första inlägget på längsta?
Dark Of Light Postat 19 september 2015 Postat 19 september 2015 När det gäller kyckling är jag en benman. When it comes to chicks I´m more of a ass man.
Den Gode Postat 19 september 2015 Postat 19 september 2015 When it comes to chicks I´m more of a ass man. Gumpen alltså?
CHAE Postat 19 september 2015 Postat 19 september 2015 Vi har också främmande 😮 vi bjöd på lax i ugn och pressad popatis 😄 Herråh!
CHAE Postat 19 september 2015 Postat 19 september 2015 (redigerat) YouTube är ganska ball ändå: hittade precis KiwiDude's sida; en tjomme som tagit på sig den monumentala uppgiften att att medelst uppvärmningspåse "laga", äta samt recensera MRE's (Meals Ready to Eat). Har man någon gång ätit av dessa så vet man att den här killen är hardcore 😄 Har en känsla av att DoL vet vad jag pratar om här 😉 Redigerat 19 september 2015 av CHAE
Dark Of Light Postat 19 september 2015 Postat 19 september 2015 YouTube är ganska ball ändå: hittade precis KiwiDude's sida; en tjomme som tagit på sig den monumentala uppgiften att att medelst uppvärmningspåse "laga", äta samt recensera MRE's (Meals Ready to Eat). Har man någon gång ätit av dessa så vet man att den här killen är hardcore 😄 Har en känsla av att DoL vet vad jag pratar om här 😉 Jah. kan dock rekommendera rostade myror nu när man ändå är på ämnet. Man kan lägga en sockerbit i hjälmen (vi snackar gamla militära bravader här) som sedan lägges i en myrstack. När man har en hyfsad mängd krossar man dem och rostar över eld. En annan metod är att använda plastpåse istället för hjälmen vid infångandet. Mycket proteiner och järn i de små rackarna. Det med tallbarrsté och bär håller en vid liv till nästa pizzeria. Länge sedan man höll på med sådant...
Den Gode Postat 19 september 2015 Postat 19 september 2015 Det värsta jag blev utsatt för var konserver från 40-talet. Som jag minns det hade vi rätt bra mat även när vi låg ute.
Dark Of Light Postat 19 september 2015 Postat 19 september 2015 Oftast gick man inte hungrig men ibland gick övningarna ut på att det var allvar på riktigt och man skulle överleva på inget. Kanske har det påverkat mig att bli en smula matlagnings intresserad..?
Den Gode Postat 19 september 2015 Postat 19 september 2015 Så tufft var det inte för oss, som väl var.
CHAE Postat 19 september 2015 Postat 19 september 2015 Jah. kan dock rekommendera rostade myror nu när man ändå är på ämnet. Man kan lägga en sockerbit i hjälmen (vi snackar gamla militära bravader här) som sedan lägges i en myrstack. När man har en hyfsad mängd krossar man dem och rostar över eld. En annan metod är att använda plastpåse istället för hjälmen vid infångandet. Mycket proteiner och järn i de små rackarna. Det med tallbarrsté och bär håller en vid liv till nästa pizzeria. Länge sedan man höll på med sådant... 😄 MMMMM mummamums!
Neosus Postat 19 september 2015 Postat 19 september 2015 http://www.preppstore.se/mre-meals-ready-to-eat/varmratter/48
Neosus Postat 19 september 2015 Postat 19 september 2015 http://armygross.se/faltutrustning/overlevnad/amerikansk-mre-ready-to-eat-ration/ Jag blev sugen att prova. banne mej.
CHAE Postat 19 september 2015 Postat 19 september 2015 (redigerat) http://www.preppstor...t/varmratter/48 http://armygross.se/...-to-eat-ration/ Jag blev sugen att prova. banne mej. Kör hårt 😄🙂 Tips Vill du komma nära de amerikanska MRE's (i fråga om energi etc per port) så ska du välja Gen 6. Redigerat 19 september 2015 av CHAE
Neosus Postat 19 september 2015 Postat 19 september 2015 Mkay! ☺️ Tror jag ska slänga iväg en beställning på något smarrigt. Får se vad det blir. 😄
Recommended Posts