Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2015


Linus

Recommended Posts

Annons

Jag vet int om det var klokt att släppa ut han överhuvudtaget! Han har väl knappt avtjänat sitt straff, han är återfallsbenägen, han får utbildning på skattebetalarnas bekostnad osv osv..,

Vilken hjälp har offren fått?

Link to comment
Dela på andra sajter

Man kan diskutera rätt eller fel i all evighet men... faktum är att det är bara så här det fungerar. Tänk er in i att det vore era döttrar/hustrur/mödrar som blivit utsatta. Det är den naturliga reaktionen att "gå loss". Rätt eller fel, men faktum är att man kunde sköta sådana här fall bättre. Det har redan hörts röster angående hans egna diskretion.

Går man runt och håller en hög profil efter man ställ till det för så många på så avskyvärda vis, får man räkna med att det blir hell to pay. Som sagt, andra som ställt till med helveten för folk, Flink t ex klarar sig tack vare att de förstått att man inte kan gå runt och kokettera, utan man får hålla en låg profil. Egentligen ganska enkelt. Problemet är ju bara att Hagamannen inte är kapabel att tänka så här långt, riskanalys står s a s inte på programmet där.

Återigen, givetvis är det inte rätt att ta lagen i egna händer men man kan bara tänka sig om detta gällde en själv som sagt. Då faller moralen ganska fort.

Redigerat av Dark Of Light
Link to comment
Dela på andra sajter

Alltså vafan...

Dagen börjar med morgonmöte och att...hrm, en viss PERSON...säger att jag ska sätta igång med ett nytt projekt. "Allt är redo, bara att börja koda!"

Fast det är ju förstås inte riktigt sant. Vår AD är sjuk så jag har gått runt och försökt ta reda på vart projektet ligger. INGEN har koll, särskilt inte...PERSONEN...som beordrade mig att påbörja. Så jag ringer till vår sjuka AD och får reda på att det inte alls är klart och redo att börja kodas - långt ifrån! Det är mycket jobb som återstår.

Det hade knappast accepterats att vi andra hade haft så lite koll. Hur fan kan man driva projekt och ha så lite koll? 😏

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...