Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2015


Linus

Recommended Posts

Annons

Skitbra. Då får vi fattiglappar klara oss utan musik.

Jag tycker det är helt rätt att skivbolagen tvingar Spotify att ta sig i kragen om de vill vara med och leka på den amerikanska marknaden.

Spotifys affärsmodell var revolutionär när branschen stod i desperation och behövde ett nytt sätt att distribuera musik. Men nu när läget är stabilare är det helt rätt att ta tillbaka vad de har rätt till. Om Daniel Ek inte sväljer sin stolthet och behåller freemium streaming för att ragga kunder, så kommer nog alla ägg att läggas i Apples korg inom den närmsta framtiden.

Redigerat av Naymari
Link to comment
Dela på andra sajter

Själv skiter jag i skivbolagen. Dom har fått så oerhört mycket pengar av mig genom åren.

There ain´t such a thing as a free lunch, kan man ju säga.

Jag kunde ju säga morn´också ☺️

smileys-coffee-810335.gif KPD

😮 har du? 😮

Näh, inte jag alltså utan F1 cirkusen då ☺️ men vilken grej det vore. En ren dröm i en vanlig bil.

Finns dem tokar som hyr sig en Porsche och gasar runt till de hamnar i räcket (i bästa fall). Gissa om försäkringarna gäller vid bankörningen...

Å andra sidan...

Att ta bort det skadade Armco räcket som går runt banan kostar ca 100 kr/m + skadade stolpar 50 kr/st, men är det flera höjdsektioner så får man multiplicera. Ja sedan ska ju nytt räcke på för 320 kr/m samt nya stolpar för 400 kr/st och för att allt detta ens ska bli verklighet så måste ju servicebilen köras fram för 1500 kr.

Ja, just det... Banjäveln måste ju stängas av så de kan laga, kostnad 13 500 kr/t + säkerhetspersonal för 900 kr/t + ev. bärgare för 2500 kr. Då har vi inte gått in på ev. sjukvårdspersonal, ambulanshelikopter, sjukvård....

Tror jag ger faen i det ändå...

Redigerat av Dark Of Light
Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...