Jump to content
Annons

Vad tycker ni om Nomad Factory pluggarna ?


Gäst

Recommended Posts

Annons
Die Hard (oregistrerad)

ni skrev ju att dom är skit ?

Eh, det var Ekstatis som skrev det bara. Min åsikt om dem är de är inte kassa, men inte wow heller. Så blev det sagt en tredje gång. 😛

Link to comment
Dela på andra sajter

Tyvärr så är pluggarna rejält kasst skrivna. Men när dom släppte Magetic så tyckte jag den lät ballt som fan, speciellt på trummor. Så jag köpte den. Men den kraschade konstant och jag mailade dom och fick bara en massa dryga svar tillbaka, do this, do that. Till slut lackade jag ur efter 2 månader och regelrätt bad dom dra åt helvete och krävde mina stålar tillbaka. Skrev ner dom rejält på ett annat forum och varnade alla andra att inte köpa deras pisspluggar.

MEN... då fick jag ett mail tillbaka och då var dom inte glada och det sket jag i. Men efter ett par syrliga mail till så kom vi fram till att dom kunde logga in på min dator medan jag såg på, så kunde dom kolla runt bland mapparna och behörigheterna. Då fattade dom att det var fel på just behörigheterna. Fick sen en beta av dom och först då så rullade det. Som ursäkt fick jag gratis uppgradering till Magnetic II som är ingen förbättring alls. Bara ett annat gui och en massa menlösa presets som var bara nåt "hittepå"

Det här var hösten 2010, har inte köpt en plugg av dom sen dess.

När dom funkar så är dom rätt roliga, men fy fan så instabilt skit!

Men sen dess så har det kommit grejer från slate och kush som höjde ögonbrynen betydligt mer än vad Magnetic gjorde då det begav sig.

Dock så använder jag mig av den då den är snabbjobbad!

Link to comment
Dela på andra sajter

Jag gillar dom, använder speciellt EQn ofta, mest för justering med breda filter. Dom har väldigt tydlig karaktär, rör-liknande. Analog Signature Serien är bra, men även Blue Tubes, Liquid, Cosmos och BBE.

Har upplevt att folk har väldigt starka åsikter om Nomad Factory, antingen hata eller älska. Nomad är lite som Waves, har funnits väldigt länge, så många pluggar dom säljer är gamla idag eller bygger på gamla idéer. Verkar göra extremt stabila och resurssnåla pluggar, aldrig upplevt att nån har hängt sig eller krånglat nånsin. Nomads Liquid Bundle är samma idé som Waves Renaissance, fast Nomads är bättre ljudmässigt faktiskt.

Deras ursprungliga idé var att specialisera sig på färgande pluggar med rör-karaktär, och det gör dom till stor del än. Magna vet jag inget om, tycker den inte känns så rolig.

Redigerat av Signia
Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...