Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2014 (alias Längstah)


CHAE

Recommended Posts

Blev bara en faktiskt... drog en radda avsnitt Happy Endings och sen såg jag Zero Dark Thirty. Bra film, fattar fan inte varför jag inte sett den tidigare. xD

Aight, såg trailern nu, den verkar rätt spännande faktiskt.

__________

1527104_10152168981979687_1835024511_n.jpg

Redigerat av Memphis
Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Tidiga pink Floyd blev influerad av nåt skumt band (glömt namnet) som enbart improviserade fram diverse ljud, de höll sig inte till några ackord eller melodier alls, de spelade inte ens rytmiska grejjer. Bar ljud. Gitarristen stämde aldrig gitarren och slog på strängarna med järnbitar mm. Skulle varit kul att se… En stund i alla fall.

I går tog jag ut trummattan ur studion o vände på trumsetet. Det lät genast skiiiiit, o så illa att jag tänkte att jag måste väl ha inbillat mig att det lät så mkt bättre innan. Vad har jag lagt ut pengar på, jag som inte ens kan trumma mer än en trumma i taget. Men idag la jag dit en ny renare o snyggare indiskaktig matta o vände tillbaka trummorna, tjoho, nu låter de svinbra igen, särskilt kaggen. Att rikta den nära in i rumshörnet måste ha blivit helt fasfelsaktigt eller nåt. Knepigt att det kan skilja så mkt. De stod ju på samma ställe, men bara vända åt två olika håll. Märklo.

Du, det låter himla spännande! Ännu bättre blir det om du digitaliserar det hela! Ha inte för långa sladdar bara för då kan det bli lite konstiga förskjutningar mellan volten och amperen och de binära koderna!

Det är synth om människorna, sa redan Strindberg på sin tid. 🙂 :) 🙂

Redigerat av Algotezza
Link to comment
Dela på andra sajter

1016747_621514397903570_572864391_n.jpg

Kommer att tänka på ett av filosofen Ludwig Wittgensteins bittra skämt:

Mina vänner skulle ordna ett överraskningsparty åt mej. Det blev inget. Vad överraskad jag blev.

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...